TOP 10: Gada skaļākās pasaules slavenību šķiršanās

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/MEGA/Reuters/Scanpix

Arī 2017. gads ir aizvadīts gan ar priecīgām ziņām no slavenību dzīves, gan daudzām lauztām sirdīm. TVNET ir izveidojis sarakstu, kurā apkopotas Holivudas slavenāko pāru šķiršanās.

Kriss Prats un Anna Farisa

Slavenības pēc astoņiem laulībā pavadītiem gadiem par šķiršanos paziņoja 6. augustā. Pāris, kuru dēlam Džekam vasarā apritēja pieci gadi, atzina, ka ir vīlušies, jo pēc ilgiem mēģinājumiem glābt attiecības ir jānāk klajā ar šo paziņojumu.

Farisa, 2007. gadā iepazīstoties ar Pratu, bija krietni slavenāka par savu nākamo dzīvesbiedru, pamatā pateicoties lomai komēdijā «Šausmenīte» un trīs tās turpinājumos – pēc galveno lomu atveidošanas filmās «Juras laikmeta pasaule» un «Galaktikas sargi» Prats tagad ir viens no pieprasītākajiem aktieriem.

Fērdžija un Džošs Duhamels

Par šķiršanos 2017. gadā paziņoja popzvaigzne un bijusī grupas «Black Eyed Peas» vokāliste Steisija Anna Fērgusone jeb Fērdžija un viņas vīrs aktieris Džošs Duhamels.

«Ar mīlestību un cieņu mēs gada sākumā nolēmām šķirties. Lai dotu ģimenei laiku pielāgoties šīm izmaiņām, mēs to vēlējāmies paturēt pie sevis, pirms atklājam plašākai sabiedrībai. Mēs esam un vienmēr būsim vienoti, lai atbalstītu viens otru un mūsu ģimeni,» kopīgā paziņojumā informēja pāris.

Abi salaulājās 2009. gadā un kopā audzina četrus gadus veco dēlu Akselu Džeku.

Hārvijs Vainstīns un Džordžīna Čepmena

2017. gada beigās sieviešu skaits, kas ietekmīgo Holivudas režisoru Hārviju Vainstīnu apsūdzējušas seksuāli nepiedienīgā uzvedībā, no uzmākšanās līdz izvarošanai, pārsniedzis 100. Pēc viņa noziegumu atklāšanas plašākai sabiedrībai oktobrī izjuka Vainstīna 10 gadus ilgusī laulība ar viņa sievu un divu bērnu māti Džordžīnu Čepmenu.

«Mana sirds lūst par visām sievietēm, kuras šīs nepiedodamās rīcības dēļ ir cietušas nepanesamas sāpes. Esmu nolēmusi pamest vīru,» viņa norādīja žurnālam «People».

Bens Stillers un Kristīna Teilore

Aktieris Bens Stillers maijā paziņoja par šķiršanos no aktrises Kristīnas Teilores (Christine Taylor), ar kuru laulībā pavadīja kopumā 17 gadus. «Mēs esam pieņēmuši lēmumu šķirties. Mūsu prioritāte paliks audzināt abus bērnus kā vecākiem un tuviem draugiem,» kopīgā paziņojumā medijus un sabiedrību informēja slavenības.

Pāris salaulājās 2000. gada maijā un kopā audzina divus bērnus.

Skārleta Johansone un Romēns Doriaks

Slavenā Holivudas aktrise izšķīrās no franču žurnālista Romēna Doriaka – abi turpina kopā audzināt divus gadus veco meitiņu Rozu Doroteju.

Pāris slepenā ceremonijā salaulājās 2014. gada 1. oktobrī Filipsburgā, Montānas štatā. Kāzas tika svinētas mēnesi pēc Johansones un Doriaka meitas nākšanas pasaulē.

32 gadus vecā Johansone iepriekš bija precējusies ar Holivudas aktieri Raienu Reinoldsu, taču divus gadus ilgusī laulība izjuka 2010. gada decembrī.

Īlons Masks un Ambera Hērda

Uzņēmējs un miljardieris Īlons Masks un aktrise Ambera Hērda pēc gadu ilgām romantiskām attiecībām par šķiršanos paziņoja augustā. Masks izdevumam «Rolling Stone» paziņoja, ka tieši Ambera bija tā, kura ierosināja šķiršanos un pameta viņu, bet viņš sievietē bija patiesi iemīlējies.

Kā zināms, 2016. gada vasarā tika šķirta Hērdas un aktiera Džonija depa 18 mēnešus ilgā laulība.

Dženeta Džeksone un Visams al Mana

Neilgi pēc pirmā bērna piedzimšanas dziedātāja pārtrauca kopdzīvi ar vīru, Kataras uzņēmēju Visamu al Manu – pāris vēl nav paziņojis par oficiālu laulības šķiršanu, bet dzīvo atsevišķi.

Džeksone ir bijusi diskrēta savas personīgās dzīves atspoguļošanā un ilgu laiku neizpauda to, ka 2012. gadā apprecējās ar Manu, kura kompānija «Al Mana» pārdod luksusa zīmolu modes preces Persijas līča monarhijās.

Dženifera Lorensa un Darens Aronovskis

Novembrī pēc gadu ilga romāna par šķiršanos paziņoja aktrise Dženifera Lorensa un kinorežisors Darens Aronovskis. Aktrise ar 22 gadus vecāko kinoindustrijas «smagsvaru» iepazinās filmas «Mother!» uzņemšanas laikā.

Šī nav pirmā reize, kad aktrise tikusies ar krietni vecāku vīrieti, - vairākus mēnešus 2014. gadā Lorensa bija kopā ar grupas «Coldplay» solistu Krisu Mārtinu.

Haidens Kristensens un Reičela Bilsone

Aktieru pāris par šķiršanos paziņoja pēc apmēram 10 gadus ilgas laulības – abi ir vecāki trīs gadus vecajai Braierai Rouzai. Pāris iepazinās 2008. gadā filmas «Jumper» uzņemšanas laukumā.

Roberts Patinsons un FKA Twigs

«Krēslas» sāgas zvaigzne Roberts Patinsons oktobrī izšķīrās no angļu dziedātājas FKA Twigs jeb Talijas Debretas Bārnetas. Kā zināms, abi saderinājās 2015. gada aprīlī tikai pēc sešu mēnešu ilgām romantiskām attiecībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu