Liene Greifāne «Supernovā» sevi piesaka kā «vecu kaulu»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Lai arī pašmāju dziedātājas un topošās režisores Lienes Greifānes ikdiena tiek pavadīta Maskavā, mācoties Viskrievijas Valsts kinematogrāfijas institūtā, Liene šobrīd atrodas Rīgā un iekļuvusi starp 21 «Supernovas» dalībnieku, kas cīnīsies par ceļazīmi uz lielo «Eirovīziju».

«Supernovas» dalībnieku izziņošanas pasākumā Liene sevi pieteica efektīgi, sakot, ka uz skatuves vajadzīga arī kāda «veca miesa». «Vairāk dzīvoju Maskavā, bet ir sanācis tā, ka arī vecajiem kādreiz ir «jādod iekšās» tiem jaunajiem. Vajag «atjaukt» šo skaisto jauniešu pūli ar vecu kaulu būšanu uz skatuves,» savu dalību «Supernovā» ironiski pieteica Liene.

Jau vēstīts, ka trešdien, 6. decembrī, tika izziņoti visi Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursa «Supernova 2018» dalībnieku vārdi. Konkursa ceturtajā sezonā piedalīsies 21 dalībnieks, konkursam būs trīs pusfināli un viens fināls. No katra pusfināla finālā iekļūs divi dalībnieki. Kā ierasts, «Supernova» notiks februārī, bet konkursa uzvarētājs balvā saņems iespēju piedalīties lielākajā pasaules popmūzikas notikumā - Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas nākamgad notiks Portugālē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu