«X Faktora» dalībniece Nadežda Maņkeviča fanus priecē ar jaunu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TV3 muzikālā šova «X Faktors» dalībniece Nadežda Maņkeviča ceturtdien, 7.decembrī, laidusi klajā savu debijas singlu - komponista Laura Valtera dziesmu «Jūtam tik un tā». Dziesmas muzikālais producents ir Reinis Briģis.

«Kādā svētdienas vakarā es skatījos «X Faktoru» un ieraudzīju tur uzstājamies Nadeždu, un tajā brīdī sajutu, ka viņa ir īpašs cilvēks, spēcīgas balss īpašniece ar savu pārliecību un viņai šī kompozīcija būs ļoti atbilstoša, viņa spēs tās vēstījumu nodot klausītājiem! Jau nākamajā dienā sazinājāmies, un Nadežda pēc pāris dienām apmeklēja manu koncertu, lai saprastu, vai viņu kopumā uzrunā mana mūzika un tas, kāds ir mans skatījums uz dzīvi. Tā nu tie muzikālie ceļi savijās, un man ir patiess prieks un gandarījums par to, kā šī dziesma šobrīd skan!» par sadarbību ar Nadeždu stāsta dziesmas mūzikas un teksta autors, Latvijā pazīstamais mūziķis Lauris Valters.

Nadežda izturēja «X Faktora» atlasi un bija viena no 12 fināla sēriju dalībniecēm. Viņas mentors bija Intars Busulis. «Mūzika ir manas dzīves ļoti svarīga daļa. Tieši tāpēc man bija svarīgi piedalīties tik populārā šovā, kāds ir «X Faktors». Taču ikvienam jaunam mūziķim ir ārkārtīgi būtisks repertuārs, tādēļ esmu pateicīga Laurim Valteram par doto iespēju. Šī dziesma mani uzrunāja, jo gada nogale ir pārdomu laiks. Dziesma aicina domāt par saviem tuvajiem, lai kur arī viņi tagad būtu,» par sadarbību un dziesmu stāsta dziedātāja Nadežda Maņkeviča.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu