Skandalozā Lindsija Loena nolēmusi koncentrēties uz attiecībām ar sevi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Aktrise un raidījumu vadītāja Lindsija Loena (31) intervijā ar «Entertainment Tonight» pastāstījusi, ka ir brīva sieviete un uz randiņiem neiet.

«Pašlaik neesmu attiecībās. Nedomāju, ka kāds varētu ar mani tikties, jo parasti nepalieku vienā vietā ilgi,» atklāja blondā skaistule, piebilstot, ka nolēmusi pievērsties sevis pilnveidošanai.

Lai gan Loena atkal uz laiku atgriezās Ņujorkā, viņa ir sākusi jaunu dzīvi Apvienotajos Arābu Emirātos. «Man patīk dzīvot Ņujorkā, bet es mīlu arī rāmumu un mieru, kuru esmu atradusi, dzīvojot Apvienotajos Arābu Emirātos, jo Dubaijā nav paparaci un es tiešām varu fokusēties uz to, ko vēlos iesākt ar savu dzīvi. [..] Šeit katra manas dzīves sekunde netiek novērota. Man var būt gan privātā dzīve, gan publiskā, kad es to izvēlos,» raidījumam «Entertainment Tonight» paziņoja aktrise.

Vēl viņa atklāja, ka gribētu uz lielajiem kino ekrāniem tuvākajos gados ieraudzīt savu filmu «Mean Girls» un «Life Size» turpinājumus.

???

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu