Deizija Ridlija «Zvaigžņu karu» pirmizrādē mirdz ar zvaigznēm rotātā vakartērpā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Losandželosā, filmas «Star Wars: The Last Jedi» («Zvaigžņu kari: Pēdējais džedajs») pirmizrādē, galvenās lomas atveidotāja Deizija Ridlija (25) žilbināja viesus un kolēģus, tērpusies ar baltām zvaigznēm rotātā melnā vakarkleitā.

Ridlija, kura kinolentē atveido Reju, ne tikai pozēja paparaci un izklaidējās kopā ar kolēģiem, bet arī piekrita uzņemt pašbildes ar faniem un sniegt autogrāfus.

Kā zināms, jaunajā filmā, atklājusi sevī Spēku, Reja turpina savu episko ceļojumu pasaulē, kurā joprojām notiek cīņa starp gaismas un tumsas spēkiem. Kailo Rens ir ieņēmis augstu posteni Pirmajā ordenī, taču kurp viņu novedīs no Dārta Veidera mantotā varaskāre? Un kā visus notikumus ietekmēs Rejas tikšanās ar pēdējo no dzīviem palikušajiem džediem - Lūku Skaivokeru?

Filma Latvijas kinoteātros būs redzama no 15. decembra.

Jau vēstīts, ka ASV izklaides industrijas milzis «The Walt Disney Company» («Disney») šogad paziņoja par plāniem veidot jaunu «Zvaigžņu karu» triloģiju.

«Mums ir lielas ambīcijas «Zvaigžņu karu» franšīzei,» sacīja kompānijas vadītājs Roberts Aigers. Jaunā triloģija tiks veidota atsevišķi no Skaivokeru sāgas, un tajā tiks ieviesti jauni personāži, savā interneta vietnē paziņoja «Disney» meitsabiedrība «Lucasfilm».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu