Renārs Zeltiņš velta aizkustinošus vārdus sievai dzimšanas dienā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šovmenis Renārs Zeltiņš sociālajos tīklos publiski apsveica savu sievu un bērna māti Ievu, veltot viņai mīļus vārdus un pateicoties dzīvesbiedrenei par visu labo savā dzīvē.

«TU liec man smieties un es alkstu tevi sasmīdināt. Ar TEVI var muļķoties un nopietni runāties par dzīvi. Ar TEVI var doties dēkās un piedzīvot visu no jauna. Tu esi darījusi mani daudzreizes labāku, jo TU pati esi vis-vis-vislabākā! Daudz laimes, mana dārgā!!!» raksta raidījumu un pasākumu vadītājs.

Kā jau ziņots, Zeltiņš žurnālam «Privātā Dzīve» atklāja, ka viņa un sievas meitiņa nākusi pasaulē tieši valsts svētku brīvdienu laikā. Abi mazajai bija izvēlējušies vairākus vārdus, taču tikai pēc priecīgā notikuma sapratuši, kurš no tiem ir īstais.

«Mēs ar Ievu esam laimīgi. Izjūtas ir neticami saviļņojošas, turklāt mums abiem tās ir pirmo reizi. Negulētās naktis tagad būs šā skaistā piedzīvojuma sastāvdaļa. [..] Bijām izvēlējušies meitai vairākus vārda variantus. Kad meita piedzima, skatījāmies un sapratām, ka vislabāk viņai piestāv vārds Emma,» izdevumam pastāstīja jaunais tētis.

Kā zināms, Renārs ar Ievu salaulājās 7. jūnijā Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja Usmas baznīcā. Pie kāzu dienā publicētā foto vietnē «Instagram» Zeltiņš rakstīja īsi un kodolīgi: «Laime IR!»

Par pirmdzimtā gaidībām pāris plašākai sabiedrībai paziņoja šā gada augusta sākumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu