Antonio Banderass pēc piedzīvotās sirdstriekas turpina filmēties

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Splash/Vida Press

Spāņu aktieris Antonio Banderass, kurš šā gada sākumā piedzīvoja sirdstrieku, ar pilnu sparu turpina strādāt un nupat iejuties mākslinieka Pablo Pikaso tēlā.

Aktieris atveidos izcilo mākslinieku «National Geographic» seriāla «Ģēnijs» otrajā sezonā.

«Lielais vizionārs Pablo Pikaso ir celmlauzis, kura darbi ir ietekmējuši gan mākslu, gan kultūru, tādēļ tas ir perfekts stāsts «Ģēnija» otrajai sezonai. Antonio bija dabiska izvēle, jo viņš tāpat kā Pikaso dzīvē nepazīst robežas. Tas piešķir autentiskumu mūsu darbam. Banderass ir plaša diapazona aktieris, un, manuprāt, viņš lieliski atainos šā brīnišķīgā un neparastā mākslinieka dzīvi,» skaidro seriāla producents Rons Hovards.

Par spīti gada sākumā piedzīvotajām veselības problēmām, Banderass ir priecīgs par Pikaso lomu. «Šis dzīves stāsts ir tik aizraujošs! Esmu ļoti priecīgs par iespēju izstāstīt autentisku stāstu par vienu no pasaulē inovatīvākajiem gleznotājiem,» saka Banderass.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu