«Double Faced Eels» puiši izdzīvo savu Amerikas sapni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/doublefacedeels

Pašmāju poppanka apvienības «Double Faced Eels» puiši, kuri guvuši labus panākumus starptautiskajā video vietnes «YouTube» mūzikas šovā «Best.Cover.Ever.», izdzīvo savu sapni par Ameriku un dalās ar iespaidiem no visu iespēju zemes.

‼️We still can't believe we're the only European act to have been chosen as finalists in the #BestCoverEver competition! ?Look for it on YouTube! ? our episode airs on December 14 along with some other stuff from DFE. Stay tuned!

A post shared by Double Faced Eels (@doublefacedeels) on

Sociālajā vietnē «Instagram» dziesmas «Zilais valis» radītāji publiskojuši fotogrāfijas no Losandželosas, kur arī filmējuši šova «Best.Cover.Ever.» epizodi kopā ar dziedātāju Bibī Reksu (Bebe Rexha).

«Joprojām nespējam noticēt, ka esam vienīgie no Eiropas, kuri izvēlēti šova fināla sacensībām,» tā par neaizmirstamo pieredzi izsakās grupas dalībnieki.

Jau vēstīts, ka 2017. gada novembrī video straumēšanas vietnē «YouTube» pirmoreiz skatītājiem tika nodots pavisam jauns mūzikas šovs «Best.Cover.Ever.», kurā dalībnieki no visas pasaules sacenšas, lai kāptu uz vienas skatuves ar starptautiska līmeņa mūzikas industrijas zvaigznēm.

Katrā sērijā pie repera Ludakrisa viesojas kāda mūzikas industrijas zvaigzne (Demija Lovato, Keitija Perija, Džeisons Derulo, Čārlijs Pūts u.c.). Tāpat katrā šova sērijā par iespēju uzstāties ar konkrēto zvaigzni sacenšas divi dalībnieki, kuri katrs izpilda kādas zināmas konkrētā mākslinieka dziesmas kaverversiju.

It's always sunny whith these boys ?☀️? Welcome to our Instagram.

A post shared by Double Faced Eels (@doublefacedeels) on

Pēc zvaigznes un Ludakrisa vērtējuma labākais dalībnieks saņem vienreizēju balvu - iespēju sadarboties ar konkrētās sērijas zvaigzni un izpildīt kopīgu dziesmu īpašā, vienreizējā apdarē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu