2017. gada skaļākās pašmāju slavenību šķiršanās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ne tikai Holivudā, bet arī tepat Latvijā ir lūzušas slavenību sirdis - TVNET ir apkopojis 2017. gadā skaļākās pašmāju sabiedrībā pazīstamo cilvēku šķiršanās.

 
Foto: LETA

Hosams Abu Meri un Linda Mūrniece

Ārsts un deputāts Hosams Abu Meri un uzņēmēja Linda Abu Meri, kura nomainīja uzvārdu atpakaļ uz Mūrniece, 14. jūnijā parakstīja dokumentus par piecus gadus ilgās laulības šķiršanu.

Pāris par attiecību izbeigšanu pavēstīja 10. jūnijā kopīgā paziņojumā sociālajā tīklā «Facebook»: «Mūsu skrejošās dzīves un straujās karjeras atstājušas pēdas mūsu ikdienā. Tieši ikdienas sīkumi ir tie, kas nogalina mīļumu. Lai tie nenogalinātu arī mūsu mīlestību, esam nolēmuši būt divi atsevišķi cilvēki, ne ģimene ar vienu uzvārdu. Tomēr mēs vienmēr būsim viens otram, lai rūpētos, palīdzētu un atbalstītu.»

 
Foto: LETA

Raivis Vidzis un Aleksandra Čuprika

Bijušais spēkavīrs Raivis Vidzis šā gada rudenī jau otro reizi šķīra laulību ar mīļoto sievieti Aleksandru Čupriku.

«Esam pieņēmuši lēmumu par šķiršanos. Mūsu attiecības ir saglabājušās labas. Konflikta mums nav, un mūsu šķiršanās iemesls nav kāda cita cilvēka ienākšana mūsu dzīvē - ne man, ne Aleksandrai. Vienkārši sapratām, ka tomēr nē...» žurnālam «Kas Jauns» atklāja Vidzis.

Kā zināms, pāris pēc četru gadu kopdzīves pirmo reizi salaulājās 2010. gada 6. novembrī. Pēc nepilna gada abi nolēma šķirties, taču vēlāk atkal salaba un 2014. gada vasarā mija gredzenus jau otro reizi.

 
Foto: LETA

Kristaps Valters un Džeina Ansone-Valtere

Basketbolists Kristaps Valters gada sākumā izšķīrās ar savu otro sievu un trīs bērnu māti Džeinu Ansoni-Valteri, lai sāktu jaunas attiecības ar šovmeņa Renāra Zeltiņa bijušo mīļoto Lāsmu Jukoni.

Kristaps Valters un Džeina Ansone gredzenus mija 2013. gada 29. jūnijā.

Iepriekš Kristaps Valters bija precējies ar stilisti Signi Valteri - šajās attiecībās dzimuši divi bērni. Kristapa un Signes attiecības izira 2009. gada pavasarī – nepilnus trīs gadus pēc kāzām.

 
Foto: LETA

Andris Bulis un Ilze Bule

Skaistumkaraliene Liene Skulme sabiedrībai 2016. gadā atklāja, ka Andris Bulis trīs gadus prasmīgi dzīvojis divās ģimenēs - abu īrētā dzīvoklī Iļģuciemā, kā arī sievas Ilzes Bules mājoklī Purvciemā.

Aktieris vēlāk atgriezās pie ģimenes, un 2017. gada 1. janvārī pasaulē nāca Andra un Ilzes Buļu meitiņa Alise. 19. jūnijā pāris nosvinēja 12. kopā būšanas gadadienu.

 
Foto: LETA

Intars Rešetins un Zanda Zariņa-Rešetina

Septembrī Latviju pāršalca ziņa, ka Dailes teātra aktieris Intars Rešetins nolēmis šķirties no sievas, fitnesa treneres un «Mis Latvija 2002» titula ieguvējas Zandas Zariņas-Rešetinas – viņš vasarā pārstāja valkāt laulības gredzenu un neslēpa no kolēģiem un draugiem, ka abu attiecības ir izjukušas.

Taču oktobrī kāds aktierim tuvu stāvošs avots portālu Sejas.lv informēja, ka Rešetins ir atgriezies pie sievas.

Intars un Zanda iepazinās 2006. gadā, un jau 2008. gadā abi mija gredzenus Taizemē.

 
Foto: LETA

Antra Stafecka un Ģirts Lapsa

Dziedātāja Antra Stafecka nolēma šķirties no savu divu dēlu tēva Ģirta Lapsas – pāris šo gadu laikā jau vairākkārt bija pašķīries, taču šoreiz viņi nolēmuši iet līdz galam un šķirt savu laulību oficiāli.

Pāris iepazinās 2009.gadā, Antrai vēl mācoties skolā, kurā Ģirts bija pasniedzējs. 2011.gadā nāca pasaulē pāra pirmais dēls Roberts. Pēc kāzām 2014.gadā pasaulē nāca viņu otrais dēls Augusts.

 
Foto: LETA

Maija Doveika un Mārtiņš Bute

Nacionālā teātra aktrise Maija Doveika gada sākumā pārtrauca savas četrus gadus ilgās attiecības ar uzņēmēju Mārtiņu Buti.

Taču jau maijā pāris atkal atjaunoja attiecības, un pirmo reizi kopš šķiršanās izgāja sabiedrībā, kopā apmeklējot seriāla «UgunsGrēks» lielo noslēguma balli.

 
Foto: LETA

Mārcis Judzis un Rūta Judze

Grupu «Dzelzs vilks» un «Ryga» dalībnieks Mārcis Judzis 2016. gada vasarā pameta savu sievu Rūtu un divus bērnus, lai sāktu attiecības ar uzņēmuma «Olainfarm» nu jau aizsaulē aizgājušā īpašnieka Valērija Maligina meitu Irinu.

Šī gada pavasarī mūziķis nolēma atgriezties pie ģimenes.

 
Foto: Sejas.lv

Anna Dribas un Rinaldo jeb Ritvars Sunītis

Riču ģimenes dziedātājs Rinaldo jeb Ritvars Sunītis un dziedātāja un flamenko dejotāja Anna Dribas par attiecību pārtraukšanu paziņoja 2017. gada vasarā – ap to pašu laiku, kad no grupas «Riči Baltican» ar lielu skandālu aizgāja vijolnieks Kaspars Pudniks.

Pāris kopdzīvi sāka 2011. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu