Šipkēvics par Ziemassvētkiem: Nepiesārņojiet pasauli ar plastmasas mēsliem!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Grupas «Instrumenti» solists Jānis Šipkēvics intervijā ar žurnālu «Privātā Dzīve» pastāstīja, ka viņš pats visvairāk novērtē to, ka kāds viņam dāvina savu pieredzi.

«Tas nozīmē - grāmata, kas tev pašam ļāvusi pasauli ieraudzīt citādāk, mūzikas ieraksts, kas izmainījis priekšstatu par skaņu mākslas robežām, teātra izrāde, kas savienojusi tagadni ar bērnību. [..] Galvenais, lai dāvana ir balstīta patiesā vēlmē dot un radīt, atklāt kādam patīkamu un būtisku jaunumu. Lūdzu, nepiesārņojiet pasauli ar pavirši izraudzītiem suvenīriem un plastmasas mēsliem!» atklāja mūziķis.

Kā zināms, 7. decembrī mākslas centrā «Zuzeum» notika grupas «Instrumenti» jaunā albuma «Atkala» prezentācija. Šis ir pirmais «Instrumentu» albums, kurā visas dziesmas ir latviešu valodā. Līdz šim izdoti trīs grupas studijas albumi - «Tru» (2011), «Procrastination» (2013) un «Iekams» (2014).

Par albuma tapšanu stāsta Jānis Šipkēvics: «Ik reizi, kad sanākam kopā, es jūtu, ka tas ir jauns es, kurš pēkšņi saka un dara lietas, kuras pats savā klātbūtnē es neuzdrošinos paust. Esmu laimīgs par to degsmi, kas studijā rodas mijiedarbībā ar Reini [Sējānu] - jo vairāk pieredzu radīšanu, jo vairāk novērtēju to, ka dzīve mūs savedusi kopā.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu