«Opus Pro» dalībnieka Ulda Krūmiņa mugurkaula operācijai nepieciešami 1700 eiro

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lapsenes bize/ Facebook/ publicitātes foto

Mūziķu atbalsta fonds «Līdzskaņa» sadarbībā ar ziedojumu portālu Ziedot.lv aicina sabiedrību palīdzēt leģendārās pašmāju rokgrupas basģitāristam un vokālistam Uldim Krūmiņam.

Oktobrī Uldim diagnosticēta nopietna mugurkaula starpskriemeļu diska protrūzija. Viņš nevar ne iztaisnot muguru, ne pārvietoties bez lielām sāpēm. Diemžēl līdz šim nav palīdzējis ne fizioterapijas un fizikālās terapijas kurss, ne konservatīvās ārstēšanas metodes un citi līdzekļi, ko izmantojuši ārsti. Šobrīd vienīgā iespēja ir steidzama mugurkaula operācija. Tās izmaksas - 1700 eiro.

Fonds «Līdzskaņa» informē, ka mūziķim var palīdzēt, ziedojot portālā Ziedot.lv, veicot mērķmaksājumu ar norādi «Ziedojums Uldim Krūmiņam» vai arī iegādājoties kādu no mūziķu un Latvijas radošo personību veidotajiem oriģināldarbiem, apsveikumu kartītēm, unikālām krūzītēm un mūzikas ierakstiem fonda «Līdzskaņa» internetveikalā.

Visi ienākumi tiks veltīti Ulda Krūmiņa atlabšanai.

Kā zināms, fondu «Līdzskaņa» 2016. gada nogalē ir dibinājusi biedrība «Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība» (LaIPA). Tā mērķis ir sniegt finansiālu vai praktisku atbalstu Latvijas izpildītājiem un fonogrammu producentiem, kuri ir saskārušies ar dažāda rakstura problēmām un paši nav spējīgi tās atrisināt.

Fonds «Līdzskaņa» portālā Ziedot.lv

Fonda «Līdzskaņa» internetveikals

Fonda «Līdzskaņa» sociālā tīkla «Facebook» lapa

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu