Margo Robija atklāj trakāko lietu, kas ar viņu jebkad notikusi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Austrāliešu aktrise Margo Elisa Robija (27) sarunā ar «Hollywood Reporter» pastāstīja, ka 2014. gadā ceļojuma laikā Nikaragvā kādā pludmalē viņa nejauši atradusi mētājamies cilvēka kāju, ziņo «Page Six».

Šis fakts blondajai skaistulei atausis atmiņā, kad pēc kinolentes filmēšanas noslēguma režisors visiem prasījis uz lapiņām uzrakstīt trakāko lietu, kas notikusi viņu dzīvē, un tad minēt, kurš ir uzrakstītā autors.

«Kāds bija saderinājies ar Zanzibāras princesi. Kāds bija pārcietis lidmašīnas avāriju, kurā izdzīvoja tikai 10 cilvēki. Tas atgādināja, ka mums visapkārt ir fascinējoši stāsti. Katram ir savs stāsts,» atklāja aktrise.

Kā zināms, Robija pašlaik lielajos kino ekrānos redzama filmā «I, Tonya», kas ataino slavenās daiļslidotājas Tonjas Hārdingas dzīvi. Aktrise pasaulē vislabāk pazīstama ar dalību kinolentēs «Suicide Squad», «The Legend of Tarzan» un «The Wolf of Wall Street».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu