Pieci fakti, kurus tu nezināji par «Despacito» izpildītāju Luisu Fonsi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Šovasar Latvijā un visā pasaulē klausītāju sirdis iekaroja Luisa Fonsi un Daddy Yankee kopdarbs «Despacito». Lai gan teju katrs ir dzirdējis šo dziesmu, tikai retais zina ko vairāk par pašu hita autoru.

39 gadus vecais puertorikāņu izcelsmes dziedātājs un divu bērnu tēvs, kurš ir precējies ar modeli Agedu Lopezu (Agueda Lopez), intervijā ar mediju «ABC» atklāja piecus interesantus faktus par sevi:

«1. Mana pirmā darbavieta bija Disnejlenda;

2. Esmu licencēts izpletņlēcējs!

3. Savas karjeras laikā esmu ierakstījis deviņus albumus un ar dziedāšanu nodarbojos jau 20 gadus;

4. Esmu ieguvis grādu mūzikā Floridas štata universitātē;

5. Vidusskolā dziedāju akapella grupā kopā ar Džoiju Fatoni (Joey Fatone) no grupas «NSYNC».»

Kā jau ziņots, tieši «Despacito» ir viens no latviešu «gūglētākajiem» vārdiem 2017. gadā, liecina «Google» meklēšanas gada pārskata «Year in Search» apkopotie rezultāti. Interneta meklētājā «Google» šogad vismeklētākie vārdi Latvijā bija «ss.com», «laikapstākļi» un «skrāpē un laimē».

Kā zināms, «Despacito» jau augustā kļuva par visu laiku skatītāko videoierakstu vietnē «YouTube». Decembrī šīs dziesmas mūzikas video ir jau vairāk nekā 4,5 miljardi skatījumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu