Maligina atraitne par savu atstādināšanu no «Silvanola» uzzinājusi presē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Mūžībā aizgājušā uzņēmēja un «Olainfarm» īpašnieka Valērija Maligina atraitne Elīna Maligina (iepriekš Dzelme) par atbrīvošanu no «Olainfarm» meitasuzņēmuma «Silvanols» uzzinājusi presē, informē izdevums «Vakara Ziņas».

Izdevums sazinājās ar Elīnas Maliginas advokātu Mārtiņu Knipšu, kurš atklāja, ka Elīna nav tikusi aicināta ne uz vienu dalībnieku sapulci. «[Elīna] nav saņēmusi nekādu skaidrojumu vai oficiālu lēmumu par viņas atcelšanu no amatiem,» raksta izdevums.

Pats uzņēmums Maliginas atbrīvošanu skaidroja ar to, ka ««Silvanolam» ir jāveicina izaugsme un konkurētspēja».

Jau vēstīts, ka Maligins mūžībā aizgāja 9. decembrī 52 gadu vecumā.

Maligins kļuva par «Olainfarm» valdes priekšsēdētāju pēc uzņēmuma privatizācijas 1997. gadā. «Viņa vadībā AS «Olainfarm» attīstījās par vienu no vērtīgākajiem uzņēmumiem Latvijā ar apgrozījumu virs 100 miljoniem eiro un eksportu uz vairāk nekā 50 valstīm,» norādīja uzņēmuma pārstāvji.

Laikraksta «Dienas Bizness» šogad veidotajā Latvijas 100 bagātāko cilvēku sarakstā Maligins tika ierindots 7. vietā ar 70 miljonu eiro turību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu