Ieskats Lienes Greifānes «Supernovas» dziesmas videoklipa tapšanas aizkulisēs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/LieneGreifane

Pašmāju dziedātāja Liene Greifāne, gatavojoties «Supernovai», saviem atbalstītājiem ļāvusi ielūkoties dziesmas «Walk The Talk» videoklipa filmēšanas aizkulisēs.

Video coming soon???? #walkthetalk #walkthetalksupernova #walkthetalkeurovision #eurovision2018

A post shared by Liene Greifāne Лиене Грейфане (@lienegreifane) on

Video viņa kopā ar žurnālisti Unu Ulmi iejutīsies pagājušā gadsimta 70. gadu noskaņās, izvēloties ekstravagantus tērpus. Abas blondīnes izskatās gluži kā dvīņumāsas!

Jau vēstīts, ka šogad par ceļazīmi uz lielo «Eirovīziju» Portugālē cīnīsies 21 dalībnieks, tai skaitā Liene Greifāne, kura ikdienu pavada Maskavā, studējot Viskrievijas Valsts kinematogrāfijas institūtā par režisori.

Ierodoties «Supernovas» dalībnieku paziņošanas pasākumā, Greifāne sevi pieteica kā «vecu kaulu». «Ir sanācis tā, ka arī vecajiem kādreiz ir «jādod iekšās» tiem jaunajiem. Vajag «atjaukt» šo skaisto jauniešu pūli ar vecu kaulu būšanu uz skatuves,» savu dalību «Supernovā» ironiski pieteica Liene.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu