Salīdzini! Mazā princese Šarlote izskatās kā karaliene Elizabete II bērnībā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Camera Press/Vida Press

Prinča Viljama un viņa sievas Ketrīnas Midltones divus gadus vecā meita Šarlote 8. janvārī sāka apmeklēt Vilkokas pirmsskolas izglītības iestādi Kensingtonā.

Par godu šim notikumam britu karaļnams publiskoja divas skaistas fotogrāfijas, kuras pie ģimenes mājām Kensingtonas pilī uzņēma princeses mamma. Ne tikai briti, bet arī pasaules mediji ievērojuši, ka Šarlote izskatās ļoti līdzīga savai vecmāmiņai Lielbritānijas karalienei Elizabetei II.

Lai gan karalienes dzīve tika iemūžināta jau no viņas pirmajām dienām šai pasaulē, Elizabetei II nav tādu fotogrāfiju kā viņas bērniem un mazbērniem, jo britu karaliskās ģimenes pārstāve izglītību ieguva mājmācības ceļā Bekingemas pilī.

Foto: Camera Press/Vida Press
Foto: Camera Press/Vida Press

Kā jau ziņots, Kembridžas princese piedzima 2015. gada gada 2. maijā un ir ceturtā rindā uz troni.

Princeses pilnais vārds ir Šarlote Elizabete Diāna. Vidējie vārdi doti par godu pašreizējai Lielbritānijas karalienei Elizabetei II un prinča Viljama mātei Diānai, kura 1997. gadā gāja bojā autoavārijā.

Princis Viljams ar vienkāršo ļaužu pārstāvi Keitu salaulājās 2011. gadā, un pašlaik pāris ir trešā bērna gaidībās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu