Zināms, kas ir Andas Čakšas noslēpumainais bērna tēvs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Veselības ministre Anda Čakša 5. janvārī mija gredzenus ar sava gaidāmā bērna tēvu - otolaringologu Ivo Tēraudu, ziņo žurnāls «Vakara Ziņas».

Pāris savas kāzas svinēja restaurētajā Liepupes muižā tuvāko draugu un radu lokā.

Ministres mīļotā vārdu plašāka sabiedrība ir uzzinājusi tikai pēc abu kāzām - līdz tam abu attiecības tika turētas noslēpumā. Izdevums noskaidrojis, ka pāris jau aizvadītā gada vasarā iegādājies kopīgu māju netālu no Rīgas.

Tērauds ir cienījams savas nozares speciālists un strādājis vairākās ārstniecības iestādēs - Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā, Rīgas 1. slimnīcā un Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā.

Kā jau ziņots, Čakša 22. decembrī devās grūtniecības un dzemdību atvaļinājumā, jo bērniņam paredzēts nākt pasaulē jau janvārī. Šī ir pirmā reize Latvijas vēsturē, kad kāds no ministriem dodas bērna kopšanas atvaļinājumā, līdz ar to šādām situācijām nav atbilstoša tiesiskā regulējuma.

Pie ministra darba pienākumu pildīšanas viņa plāno atgriezties «divu līdz trīs mēnešu laikā», informē ziņu aģentūra LETA. Šajā periodā viņas pienākumus formāli pildīs Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS), taču aktīvo darbību veiks Veselības ministrijas (VM) valsts sekretārs Aivars Lapiņš un viņa vietniece Daina Mūrmane-Umbraško.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu