Nolasīs Maligina testamentu: cik daudz varētu saņemt viņa atraitne?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Mūžībā aizgājušā farmācijas kompānijas «Olainfarm» vadītāja un līdzīpašnieka Valērija Maligina testaments tiks nolasīts 16.janvārī plkst.16 zvērinātās notāres Valdas Vaivaras prakses vietā Rīgā, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā «Latvijas Vēstnesis».

Pieteikties tika aicināti visi mantinieki, kreditori un citas personas, kurām ir tiesības uz mantojumu. Žurnāls «Privātā Dzīve» noskaidroja, ka uzņēmēja atraitni Elīnu Maliginu testamenta nolasīšanas dienā pārstāvēs viņas advokāts Mārtiņš Knipšis.

Tā kā pēc vīra nāves laulības līgums ir zaudējis spēku, nav zināms, cik no 70 miljonu bagātības varētu saņemt Elīna. «Ja nebūtu testamenta, kliente mantotu tādu pašu daļu kā viņa bērni. Kā nosaka testaments, to uzzināsim 16. janvārī,» izdevumam skaidroja advokāts.

Jau vēstīts, ka Maligins mūžībā aizgāja 9.decembrī 52 gadu vecumā.

Maligins kļuva par «Olainfarm» valdes priekšsēdētāju pēc uzņēmuma privatizācijas 1997.gadā. «Olainfarm» ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs, kas nodarbojas ar gatavo zāļu formu, farmaceitisko preparātu un uztura bagātinātāju, kā arī ar ķīmisko vielu un aktīvo farmaceitisko ingredientu ražošanu.

«Olainfarm» akcijas kotē «Nasdaq Riga» oficiālajā sarakstā. «Olainfarm» koncerna kopējais apgrozījums pērn sasniedza 110,693 miljonus eiro, bet koncerna peļņa 2016.gadā bija 11,586 miljoni eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu