Iglesiass un Kurņikova publisko pirmos dvīņu foto

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/AFP/Scanpix

Tieši mēnesi pēc Annas Kurņikovas (36) un Enrike Iglesiasa (42) dvīņu Nikolasa un Lūsijas piedzimšanas jaunie vecāki sociālajos tīklos ir dalījušies ar savu pirmdzimto fotogrāfijām.

Kurņikova un Iglesiass katrs savā «Instagram» kontā ir publiskojuši bildi ar vienu no dvīņiem, nenorādot, ar kuru. Vecāki uzņemtos kadrus komentējuši vienādi: «Mans saulstariņš».

Kā zināms, bijusī tenisa zvaigzne dvīņus laida pasaulē 16. decembrī.

My Sunshine

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

My Sunshine

A post shared by ? Anna ?Аня (@annakournikova) on

Pāris grūtniecību bija turējis noslēpumā un dzemdības notikušas Maiami, noskaidrojis tenku portāls TMZ.

Abas slavenības satikās 2001.gadā, filmējot videoklipu Iglesiasa dziesmai «Escape». Viņi līdz šim nav apprecējušies, tomēr allaž sargājuši savu privāto dzīvi.

«Kad esi ar kādu kopā ilgu laiku, esi kā precējies. Vienīgā atšķirība ir, ka neesam stājušies pie altāra,» šovasar Iglesiass intervijā pauda, ka ir laimīgs attiecībās ar Kurņikovu.

Kurņikova tenisistes karjeras laikā kopumā aizvadīja 338 mačus, izcīnot 209 uzvaras. Viņas augstākā vieta WTA vienspēļu rangā bija astotā, kas tika sasniegta 2000.gada 20.novembrī. Kurņikova karjeras laikā tā arī neizcīnīja WTA vienspēļu titulus. Viņas labākais sasniegums «Grand Slam» sērijas turnīros bija iekļūšana pusfinālā Vimbldonas čempionātā 1997.gadā.

Savukārt Iglesiass ir starp visu laiku populārākajiem latīņamerikāņu mūziķiem. Visā pasaulē pārdoti aptuveni 160 miljoni viņa albumu eksemplāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu