Dzintars Čīča strādā par klientu konsultantu un pēc tūres Latvijā atgriezīsies Anglijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

28. janvārī dziedātājs Dzintars Čīča svinēs savu 25. dzimšanas dienu. Tā kā februārī un martā viņš Latvijā atgriežas ar koncerttūri «Bučas visiem», TVNET sazinājās ar mākslinieku, lai noskaidrotu, kādi ir viņa nākotnes plāni.

Kā grasies svinēt savu 25. dzimšanas dienu?

Es nekad īpaši nesvinu dzimšanas dienas. Man reti patīk svinības pie galdiem, nerunāsim nemaz par alkoholu, ar ko jau ilgus gadus esmu uz jūs. Man patīk savus īpašos dzīves notikumus svinēt mūzikā, tāpēc visu savu enerģiju un arī līdzekļus ieguldu jubilejas koncertprogrammā «Bučas visiem». Varu teikt, ka svinēšu savu dzimšanas dienu mēneša garumā - kamēr notiks koncerti.

Tu vēl aizvien dzīvo Lielbritānijā?

Jā, es dzīvoju Anglijas pilsētā Pīterboro. Tur biju arī pirms savas 2016. gada tūres. Toreiz, pateicoties dziesmas «Likteņlīnijas» panākumiem, tūre mani Latvijā noturēja veselu gadu, bet pēc tam atgriezos Anglijā. Tagad atkal jubilejas tūres dēļ Latvijā atgriezīšos februāra pirmajās dienās un būšu te divus mēnešus, pēc tam atkal atpakaļ Anglijā.

Pīterboro es strādāju, tās nav manas mājas. Vienīgā māju sajūta man joprojām ir tikai Sabilē.

Kad pēdējo reizi esi bijis savā dzimtajā Sabilē?

Pēdējo reizi biju Ziemassvētkos.

Kā ārzemēs klājas darba frontē un kas ir tavs pamatdarbs?

Es strādāju kompānijā «Amazon» par klientu konsultantu, atbildu uz visādiem klientu jautājumiem. Man tas patīk, jo vairāk nav fiziskais darbs, kāds bija pirms tam.

Vai tev svešumā pietrūkst Latvijas?

Protams, pietrūkst galvenokārt manu māju. Tikai Sabiles mājās jūtu savas saknes, tur es vienmēr sevi salieku pa plauktiem. Anglijā man pietrūkst Latvijas maizes, piena un šokolādes.

Kas, tavuprāt, Lielbritānijā ir labāks nekā Latvijā?

Tur ir labāk sakārtota darba vide - gan juridiski, gan praktiski. Man prasa, vai tiešām es Latvijā nevaru nopelnīt? Es negribu Latvijā spēlēt nakts ballītes, kas tikai sabeidz veselību, un ar šo darbu rēķināties nekad nevar. Man mūzikā svarīga ir kvalitāte, bet veidot kvalitatīvas tūres diemžēl tik bieži nevar, jo jāļauj cilvēkiem arī atpūsties no manis. Tāpēc ik pēc diviem gadiem atgriežos ar jaunu programmu.

Kādas ir tavas attiecības ar bijušo mīļoto Sanitu Marcinkeviču?

Izšķīrāmies kā pieauguši cilvēki, saglabājot cieņu viens pret otru. Mūsu ceļi vairs nekrustojas, nekādas attiecības vairs neuzturam.

Vai, dzīvojot ārzemēs, ir izdevies atrast jaunu sirdspuķīti?

Nē, joprojām esmu viens. Iepazīstos gan ar meitenēm, bet nekā nopietna.

Tev labāk patīk Latvijas vai ārzemju daiļavas?

Tomēr labāk Latvijas meitenes. Mēs nekad nebūsim ne angļi, ne amerikāņi vai kas cits. Tā ir cita domāšana. Un Latvijā meitenes vairāk domā par izskatu.

Vai tev ir kādi jauni hobiji?

Man ir tik piepildīta dzīve, ka jauniem hobijiem nav vietas. Mūzika un sports jau arī ir mani hobiji, tas tomēr nav mans darbs.

Cik bieži sanāk doties uz sporta zāli?

Vismaz trīs reizes nedēļā.

Vai joprojām nodarbojies ar boksu?

Gan ar boksu, gan MMA. Ar dažādiem cīņas sporta veidiem.

Kur tu sevi redzi pēc pieciem gadiem?

Es sevi redzu ģimenes dzīvē. Gribu dzīvot vienkāršu dzīvi ar sievu, bērniem, mājām, pārticību. Un es gribētu, lai tāpat kā līdz šim man būtu iespēja ik pa laikam iepriecināt savus klausītājus ar jaunām dziesmām un programmām. Liela karjera gan mani neinteresē.

Kādi ir tavi tuvākie nākotnes plāni?

Tuvākais plāns man ir sagatavot izcilu jubilejas koncertprogrammu - lai katrs no tūres koncertiem būtu jauni svētki, kuros visa mana komanda sevi atdod par vismaz 200%. Es gribu, lai šie koncerti būtu labāki par jebkuru citu manu iepriekšējo koncertu. Ar šo mērķi pagaidām arī pietiks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu