Fitnesa modele Karīna Akmens paziņo, ka viņai veiktas plastiskās operācijas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/karinaakmens

Pašmāju fitnesa modele Karīna Akmens sociālajā vietnē «Instagram» publiskojusi ļoti drosmīgu ierakstu, kurā atzīstas, ka viņai veiktas plastiskās operācijas.

Akmens publiskojusi fotokolāžu, kurā redzami, šķiet, divi dažādi cilvēki, tomēr Karīna skaidro patieso iemeslu, kāpēc tā mainījusies.

«Šai meitenei ir veikta deguna, krūšu un lūpu uzlabošanas operācija. 10 gadus mācos lietot grimu un rūpēties par ādu. Ja kāds jebkad tev neliek justies skaistai, dārgā, tu noteikti esi daudz skaistāka par viņiem visiem kopā! 20 pret 30, un esmu lepna par katru gadu, katru rētu, katru neveiksmi un sasniegumiem,» drosmīgi atzīstas Akmens.

Acīgākie Karīnas sekotāji laika gaitā pamanījuši krasās vizuālā izskata atšķirības - viņa ne tikai atvadījusies no saviem tumšajiem matiem, bet arī viņas skatiens un sejas forma kļuvusi pavisam citādāka.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu