Princis Viljams pārsteidz ar jaunu frizūru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Lielbritānijas princis Viljams, šķiet, ir samierinājies ar savu pāragro plikpaurību un 18. janvārī pārsteidza Londonas iedzīvotājus, dodoties uz darbu ar jaunu frizūru.

Viesojoties bērnu slimnīcā «Evelina London Children's Hospital» un uzstājoties viesnīcā «Chandos House», bija redzams, ka princis frizierim atļāvis matus galvas sānos nodzīt cik īsus vien iespējams.

35 gadus vecā topošā Anglijas karaļa problēma ar galvas apmatojumu vairāku gadu garumā ir nodrošinājusi materiālu viņa sievas Keitas Midltones un brāļa prinča Harija jokiem, taču pats Viljams lielākoties nav to ņēmis pie sirds un arī pats ir bijis spējīgs par to pajokot. Aizvadītā gada septembrī, tiekoties ar frizieriem, viņš paziņoja: «Man nav daudz matu, es nevaru jums palīdzēt šajā biznesā.»

Par sava vīra matiem Keita smējusies, piemēram, 2014. gadā dzīvnieku apcirpšanas demonstrācijas laikā. «Princi ieinteresēja alpaka, un, kad es viņiem to parādīju, hercogiene teica, ka viņam dzīvnieka vilnu vajadzētu uzlikt uz galvas. Viņa teica: «Tev to vajag vairāk nekā man.»»

Kā zināms, pāris pašlaik ir trešā bērna gaidībās. Viljama un Keitas ģimenē jau aug dēls Džordžs (4) un meita Šarlote (2).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu