Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kardašjana pēc meitas piedzimšanas publisko savu kailfoto

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Realitātes šova «Keeping Up With the Kardashians» zvaigzne Kima Kardašjana sociālajā vietnē «Instagram» atkal pārsteigusi savus fanus ar pikantu foto - šoreiz viņa tajā redzama pavisam kaila.

Kardašjana, kura 15. janvārī kļuva par trīs bērnu māmiņu, šo gadu iesākusi ar aktīvāku sociālo tīklu lietošanu, lai gan bija apņēmusies vairāk baudīt momentu un viedtālruni nolikt malā.

Night Cap

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kardašjana fotogrāfijā redzama pavisam kaila, guļot gultā. Līdzīgu foto viņa publiskoja mēneša sākumā, tērpusies tikai baltās stringbiksītēs, piesedzot kailās krūtis ar rokām.

Jau vēstīts, ka viņa ar vīru, reperi Kanji Vestu (Kanye West) 15. janvārī kļuva par trešās atvases vecākiem. Meitiņu iznēsāja surogātmāte. «Kanje un es esam priecīgi paziņot, ka pasaulē ir ieradusies mūsu veselīgā, skaistā meitiņa. Mēs esam neizsakāmi pateicīgi surogātmātei, kura palīdzēja piepildīt mūsu sapni ar labāko dāvanu, kādu cilvēks vien var dot, kā arī ārstiem un māsiņām par īpašajām rūpēm,» tā par priecīgo notikumu savā aplikācijā paziņoja Kima.

Realitātes šova zvaigzne labprāt pati būtu dzemdējusi bērnu, tomēr ārsti sievieti brīdināja par iespējamajām negatīvajām sekām un neieteica šādu opciju, tāpēc pāris lēma par labu surogātmātei.

Pāris ir vecāki četrus gadus vecajai Nortai un divus gadus vecajam Seintam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu