Linda Leen pirmo reizi jaunajā ampluā apmeklē publisku pasākumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pašmāju dziedātāja Linda Leen trešdien, 17. janvārī, pirmo reizi apmeklēja publisku pasākumu, kurā bija redzama savā jaunajā ampluā.

Dziedātāja apmeklēja Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta mikrofons» ievadceremoniju Latvijas 1. rokkafejnīcā, kurā tika paziņoti šā gada nominanti. Uz pasākumu viņa bija ieradusies, tērpusies rozā džemperī, kas lieliski piestāvēja dziedātājas jaunajai un neierastajai sasukai - zēngalviņai.

Arī Lindas albums «Digital Church» tika nominēts kategorijā «Labākais popmūzikas albums».

Dziedātāja pēc nominantu paziņošanas sociālajā vietnē «Instagram» pauda savu prieku. «Albums «Digital Church» - man svarīgākais muzikālais notikums līdz šim dzīvē. Paldies visiem, kas piedalījās tā tapšanā, visos posmos piecu gadu garumā,» pie publiskotā foto raksta Linda.

Jau vēstīts, ka «Auļi un Tatumeitas», kā arī «Iļģi» saņēma katrs pa divām nominācijām - gan tautas mūzikas albuma, gan labākā koncertieraksta kategorijā. Divas nominācijas dziedātājam Donam, Intaram Busulim, reperei Viņa, Ozolam un grupai «Tehnikums», duetam «Instrumenti».

Par labākā popmūzikas albuma titulu cīnīsies Intars Busulis, Linda Leen, «Labvēlīgais tips», «Astro'n'out» un Raimonds Pauls.

Alternatīvās mūzikas kategorijā - Sniedze Prauliņa, «Manta», «Satellites LV», «Spāre» un «Carnival Youth».

Kā ziņots, mūzikas ierakstu gada balvai «Zelta Mikrofons» šogad iesniegti 309 pieteikumi, kas ir par 43 ierakstiem vairāk nekā pērn.

Pasniegšanas ceremonija 27. februārī Dailes teātrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu