Riču ģimenes dziedātājs Rinaldo atklāti stāsta par savu cīņu ar alkoholu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Rinaldo jeb Ritvars Sunītis, kuru Latvija iepazina kā dziedošās Riču ģimenes dalībnieku, intervijā ar žurnālu «Ievas Stāsti» atklāja detaļas par smago laiku pēc brāļa nāves un savu tolaik pārmērīgo aizraušanos ar apreibinošām vielām.

«Lai arī ar alkoholu esmu uz jūs, tajā laikā izmisumu slīcināju grādīgajos dzērienos. Godīgi sakot, no tā laika maz ko atceros. Gluži atmiņu un apziņu nepazaudēju, taču nepievērsu uzmanību nekam. [..] Tomēr dzeršana neko neattālināja, vien padarīja mani fiziski nevarīgu. Tolaik es ļoti riskēju ar savu veselību - kā uz naža asmens.

Tas bija aizgājis tik tālu, ka nespēju piecelties no gultas. Un tad acīmredzot sarosījās sargeņģeļi, un man palīgā nāca daktere Dace Neibarte, kas atgrieza mani dzīvē. Man bija tik slikti, ka precīzi neatceros, kā notika ārstēšanas process,» pastāstīja dziedātājs.

Kā jau ziņots, grupas «Riču ģimene» dalībnieks un dziedātājs Kaspars Sunītis 29 gadu vecumā aizgāja aizsaulē 2016. gada vasarā.

27. jūnija vakarā dziedātājs ar ģimeni mūžībā aizvadīja savu vectēvu, bet nākamajā rītā viņš vairs pats nepamodās, sagādājot otru triecienu ģimenes locekļiem.

Mūziķa radinieks un kolēģis Kaspars Pudniks pēc skumjā notikuma paziņoja, ka dziedātājs atstāja aiz sevis īsu, bet spožu karjeru - viņš bija iemantojis skatītāju mīlestību Latvijā un arī citās valstīs. Viņa aiziešana mūžībā ir zaudējums romu un latviešu tautas kultūrā, uzsvēra Pudniks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu