Lauris Reiniks Indonēzijā piektdien gandrīz noslīcis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Dziedātājs Lauris Reiniks, kurš pašlaik atpūšas Indonēzijā, šodien gandrīz noslīcis un sociālās saziņas vietnē «Instagram» piektdienas pēcpusdienā bija publicējis dramatiskas fotogrāfijas, kur redzams guļam slimnīcas palātā.

«Šodien oficiāli ir mana otrā dzimšanas diena. 19.janvāris...Okeāna milzīgie viļņi mani gandrīz apēda pavisam un tikai viens vienīgs cilvēks pamanīja, ka kaut kas tur tālumā nav kārtībā un sūtīja neticīgo glābēju...Kliedz, cik gribi Help.. Nevar dzirdēt. Bet, paldies Dievam un visiem, kas mani sargā, lai gan sajūta bija drausmīga un pusi neatceros... Likās, ka tās ir beigas visam..Stāsta morāle- sargā sevi un dievs tevi sargās. Nav ko līst okeānā lielu viļņu laikā peldēties. Tie rauj un velk iekšā nežēlojot...» raksta dziedātājs.

Sākotnēji savā «Instagram» kontā dziedātājs bija publicējis arī dramatiskas fotogrāfijas no slimnīcas, kur viņš redzams ar skābekļa masku uz sejas guļam palātā, taču vēlāk pieeja fotogrāfijām bija liegta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu