Kā Mairis Briedis Spānijā gatavojās nozīmīgajai cīņai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/mairisbriedis

Pašmāju labākais bokseris Mairis Briedis, kurš 27. janvārī boksa ringā stāsies pretī ukrainim Oleksandram Usikam, kopš pērnā gada novembra gatavojās nozīmīgajai cīņai saulainajā Spānijā.

Briedis regulāri publiskoja savu treniņu gaitu sociālajā vietnē «Instagram».

Sportists pat savās brīvdienās atpūtās aktīvi, apskatot pilsētu, kurā visu šo laiku uzturējās.

Pasaules boksa supersērijas pusfinālā 27. janvārī «Arēnā Rīga» gaidāmajā cīņā tiksies divi pasaules čempioni - WBC jostas īpašnieks Briedis un WBO versijas titula turētājs Usiks. Abi savā karjerā vēl nav piedzīvojuši zaudējumu.

Vaicājot Brieža pretiniekam, ko viņš domā par latviešu boksera cīņas stilu, Usiks atbildēja: «Nav nekā slikta, ko varētu pateikt par Briedi. Viņa stils ir nedaudz garlaicīgs, bet es viņu respektēju. Briedis ir pasaules čempions, līdz ar to viņam ir jābūt labam [cīkstonim].»

Pasaules boksa supersērijas uzvarētājs iegūs visas četras pasaules čempionu jostas, kā arī leģendārā Muhameda Ali vārdā nosaukto trofeju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu