Zināms, kā Andris Brīnums tik ātri pēc sievas nāves iepazinies ar jauno sirdsdāmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Aizvadītā gada sākumā sabiedrību pāršalca ziņa, ka šlāgermūzikas grupas «Duets Sandra» dalībnieks Andris Brīnums (61) pēc sievas nāves ļoti ātri atradis jaunu sirdspuķīti – par sevi teju 20 gadus jaunāko Oksanu. Intervijā ar žurnālu «Privātā Dzīve» pāris beidzot atklāja savu iepazīšanās stāstu.

Izrādās, ka apdrošināšanas jomā strādājošā mediķe par šo grupu uzzināja tikai īsi pirms solistes Sandras Brīnumas nāves. Abi pēc skumjā notikuma iepazinās sociālajā tīklā draugiem.lv, jo Oksana mūziķim aizsūtīja vēstuli, vēloties viņu atbalstīt grūtajā brīdī.

Oksana ar Andri pirmo reizi satikās 2017. gada martā pēc viņa mūžībā aizgājušās sievas apciemošanas kapsētā: «Gribēju viņai izlūgties atļauju sākt ar Andri tuvākas attiecības. Kapos parunājos ar Sandru, paraudāju, un man ap sirdi kļuva vieglāk. Jutu, ka viņa ir devusi mums svētību. Tad piezvanīju Andrim un atklāju, ka esmu Saulkrastos. Pirmo reizi satikāmies pie jūras. Bija jauka pavasara diena. Trīs stundas nosēdējām jūras krastā un pat nenosalām. No tā brīža sākās mūsu attiecības.»

Intervijas laikā Oksana atklāja, ka pēc vienām laulībām un divu bērnu izaudzināšanas jau bija atmetusi cerības satikt normālu vīrieti. Jautājot par kāzām, viņa atbildēja: «Visam ir savs laiks. Šim solim vēl jānobriest.»

Kā jau ziņots, Sandra Brīnuma aizgāja aizsaulē 2017. gada 10. februārī. Dziedātāja mirusi no retas slimības - amiotrofiskās laterālās sklerozes (ALS).

«Duets Sandra» tika izveidots 1991. gada vasarā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu