Intars Busulis par baumoto ģimenes pieaugumu: Tā nav taisnība

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Intaram Busulim pietuvinātas personas žurnālam «Privātā Dzīve» nesen atklājušas, ka viņa sieva Inga Staško-Busule ir abu ceturtā bērna gaidībās. Dziedātājs intervijā ar TVNET pastāstīja, ka šī informācija ir nepatiesa.

«Tā nav taisnība. Varbūt gribētos, bet laikam vēl nav laiks,» atklāja mūziķis.

Atbildot uz jautājumu, cik lielu ģimeni viņš vēlētos, Busulis atbildēja: «Četri būtu ok! Pašlaik. Būtu forši dabūt arī uzreiz piecus, ja dvīņi piedzimst kaut kad. Skatīsies, kā būs, vēl viss priekšā.»

Busuļu ģimenē pašlaik aug trīs bērni - Lenijs (15), Emilija (10) un Amelija (4).

Kā jau ziņots, Latvijas Radio 2 dziesmu aptaujā «Muzikālā banka 2017» par aizvadītā gada vērtīgāko dziesmu klausītāju, mūzikas ekspertu un mūziķu balsojuma kopvērtējumā kļuvusi Intara Busuļa dziedātā dziesma «Nākamā pietura Depo», atstājot aiz sevis «Prāta vētras» dziesmu «Tevis dēļ» un Dona hitu «Pa ceļam».

27. februārī Dailes teātrī ceremonijā «Zelta mikrofons» 22. reizi apbalvos gada labākos mūziķus un mūzikas nozarē iesaistītos 17 kategorijās, un Busulis ir nominēts trijām no tām - «Popmūzikas albums», «Labākā dziesma» un «Alfas gada dziesma».

Viņa pēdējais albums ar nosaukumu «Nākamā pietura» nāca klajā aizvadītā gada 1. martā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu