Atis Zviedris sava auguma dēļ saskāries ar komisku situāciju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Grupas «Flame & The Rolltones» solists Atis Zviedris, kuru daudzi iepazina, pateicoties dalībai muzikālos TV projektos, otrdien, 30. janvārī, viesosies «STV Pirmā!» sarunu šovā «Starp mums runājot», kurā viņš atklāti atbildēs uz jautājum, atklās, vai jebkad izjutis trauksmi sava auguma dēļ.

Zviedris sacīja, ka nekad nav saskāries ar pārdzīvojumiem sava auguma dēļ. Gluži otrādi – viņu iepriecina komiskas situācijas, kas rodas, kad kāds cits cenšas situāciju «labot».

Atis reiz piedalījies TV spēlē, kur viens no tehniskajiem darbiniekiem pēkšņi atnesis podestu mūziķim, lai viņš būtu vienā līmenī ar pārējiem. «Tas bija tik jauki,» smejoties saka Atis.

Savukārt hokejista Kaspara Saulieša sieva Katrīne, kura arī būs raidījuma viešņa, neslēpj, ka izvairās vilkt augstpapēžu apavus, dodoties ārpus mājas kopā ar vīru – Kaspars ir vien piecus centimetrus garāks par Katrīni, tāpēc viņai uzvelkot augstus papēžus, auguma starpība kļūstot pamanāmāka.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu