Policija no lidmašīnas izsēdina Kristapa Porziņģa draudzenīti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

«Instagram» zvaigzne Džena Seltere, kura pirms pāris nedēļām pauda savu atbalstu latviešu basketbola zvaigznei Kristapam Porziņģim, lai viņš iekļūtu NBA Visu zvaigžņu spēlē, piedzīvojusi kaunpilnu mirkli Maiami lidostā.

Kā informē «Page Six», sestdien, 27. janvārī, viņa kopā ar māsu bija paredzējusi lidot no Maiami uz Ņujorku, tomēr lidojums aizkavējās un pasažieriem nācās pavadīt lidmašīnas krēslos teju divas stundas.

Seltere, vēloties izstaipīties un novietot jaku bagāžai paredzētajā nodalījumā, piedzīvojusi pavisam nelāgu situāciju. Stjuarts esot strikti licis «Instagram» zvaigznei apsēsties, kas beidzās ar konfliktu. «Lidmašīna nepacēlās. Es viņam sacīju, lai nomierinās, bet viņam bija kaut kas pret mani,» situāciju «Page Six» skaidroja Seltere.

Kad stjuarts vaicājis modelei, vai viņa vēlas pamest lidmašīnu, Seltere sarkastiski atbildējusi «jā». Stjuarts daiļavas sūdzību nodevis pilotam, kurš sazinājās ar vietējo policiju.

«Pēkšņi lidmašīnā ieradās pieci policisti. Viņi man tiešā veidā uzbruka,» incidentu atceras brangā dupša īpašniece. Abas jaunkundzes tika patriektas no lidmašīnas. «Tas bija apkaunojoši,» viņa atminas. «Viņi lika man sajusties kā briesmīgam cilvēkam, bet es neko sliktu neizdarīju,» tā «Instagram» modele.

Lai arī medijos joprojām klīst runas par Selteres un Porziņģa attiecībām, viņa «Page Six» pastāstīja, ka abi ir tikai draugi. Arī pats Porziņģis sociālajā vietnē «Instagram» publiskoja ierakstu, kurā informēja sekotājus par savu attiecību statusu - šobrīd viņš ir viens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu