Porziņģa draudzenītes klātbūtne nesusi sportistam veiksmi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA, Reuters/Scanpix

Otrdien, 30. janvārī, NBA kluba Ņujorkas «Knicks» spēlētājs Kristaps Porziņģis piedzīvoja skaistu uzvaru pār Bruklinas «Nets», kā arī laboja savu karjeras rekordu, spēles laikā iemetot sešus tālmetienus. Fanu tribīnēs par sportistu līksmoja arī Porziņģa draudzenīte, daiļā Džena Seltere.

Seltere, kura pagājušajā nedēļas nogalē piedzīvoja kaunpilnu mirkli Maiami lidostā un tika padzīta no lidmašīnas, nu ir atgriezusies Ņujorkā un klātienē līdzi juta pašmāju sportistam, ko apstiprina arī publiskotais video vietnē «Instagram».

Runas par abu savstarpējām simpātijām uzplauka tad, kad daiļava mikroblogošanas vietnē «Twitter» pauda atbalstu Porziņģim, lai viņš iekļūtu NBA Visu zvaigžņu spēlē, kas risināsies no 16. līdz 18. februārim Losandželosā, ASV. Porziņģis ar šo ieraksta dalījās arī savos sociālajos tīklos.

Kā informē «New York Post», Seltere, apmeklējot Ņujorkas «Knicks» un Čikāgas «Bulls» spēli 10. janvārī, pastāstīja, ka viņa ar Kristapu ir «tikai draugi». Dženas māte Džila, kura kopā ar meitu atbalstīja Kristapu, smīnot piebilda, ka «nekad neko nevar zināt».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu