Viņš izskatās ļoti labi: Frīdenberga kolēģis Ozoliņš par Valtera veselību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar daudzu pašmāju mūziķu piedalīšanos otrdien, 30. novembrī, «Arēnā Rīga» izskanēja labdarības koncerts «Mūzika & Dzīvība. Vienoti par iespēju!», kura laikā ar organizācijas «Ziedot.lv» līdzdalību tika vākti līdzekļi vēža slimnieku atbalstam. Sākotnējā koncerta iecere bija vākt līdzekļus tieši Frīdenberga ārstēšanai, bet šim mērķim jau pērnā gada novembrī tika saziedoti vairāk nekā 100 000 eiro, lai pašmāju iemīļotais mūziķis varētu ārstēties Berlīnē, Šaritē klīnikā.

Frīdenberga kolēģis no erudīcijas raidījuma «Gudrs, vēl gudrāks» Kaspars Ozoliņš, kā atklāj izdevums «Vakara Ziņas», regulāri sarakstās ar Frīdenbergu sociālajos tīklos. Viņš zina teikt, ka Valters izskatās ļoti labi. «Valtera acīs var redzēt ticību. Pats svarīgākais, ka, veicot pētījumu, ir atrasta atbilde par konkrētu ārstniecības metodi, kā viņam var palīdzēt,» stāsta Ozoliņš. Kamēr Valters ārstējas, viņa vietā raidījumu vada radio dīdžejs Toms Grēviņš.

Pērnā gada novembrī pats Valters vērsās pie tautas pēc palīdzības. «Saka, ka grūtos brīžos ir jālūdz. Arī man ir pienācis grūts brīdis - vēža saslimšana, kuru man diagnosticēja pirms gada, nevēlas atkāpties, un ar to man ir jāturpina cīnīties Vācijā. Bet lai to izdarītu, es lūdzu palīdzību! Ja nu tev ir iespēja palīdzēt tikt līdz turpmākai ārstēšanai, es būšu ne tikai pateicīgs, es būšu laimīgs tev pateikties,» sociālajā vietnē «Facebook» pie publiskotā video rakstīja mūziķis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu