Roberto: Man nav sapņu par nesasniedzamām lietām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2018. gada martā savu jauno soloprogrammu «La Dolce Vita» jeb «Saldā dzīve», kas veltīta Latvijas dāmām, prezentēs klausītāju iemīļotais dziedātājs Roberto Meloni jeb vienkārši Roberto - viens koncerts notiks tieši 8. martā, kad daudzi svin Starptautisko sieviešu dienu.

Aktieris un pasākumu vadītājs no Sardīnijas Roberto Meloni 2001. gadā samainīja saulaino Tirēnu jūru pret vēso un miglaino Baltijas jūru, lai īstenotu savu bērnības dienu sapni – kļūt par populāru dziedātāju. Viņš bija plānojis Latvijā uzkavēties tikai vienu gadu, taču palika uz 15. Palika, lai kļūtu par gaidītu viesi visos Latvijas pasākumos.

Jautrais, interesantais, harismātiskais dziedātājs jau ir divas reizes paguvis pārstāvēt Latviju starptautiskajā konkursā «Eirovīzija» un ir pierādījis, ka šķērslis viņam nav ne latviešu, ne krievu valoda, un ir gatavs runāt ar jebkuru cilvēku viņa valodā!

Roberto par sevi stāsta: «Kad dziedi, tu sūti kādu vēstījumu cilvēkiem, un ir svarīgi mūziku izlaist caur sevi, pašam izbaudīt emocijas, lai klausītāji uztvertu izpildījuma jēgu. Pat privātos vakaros vai bufetēs cilvēki klausās mani. Jā, viņi runā, dzer vai pat kaut ko ēd, bet es ne tikai vienkārši stāvu ar mikrofonu – es staigāju pa zāli, veidoju kontaktu ar auditoriju un mēģinu iedziļināt viņus savā mākslā.» «Man nav sapņu par nesasniedzamām lietām,» Roberto turpina. «Piemēram, es nesapņoju par mieru visā pasaulē un arī netiecos kļūt par Latvijas prezidentu. Šodien es gribu būt siltumā un saulē, bet globāli – būt vesels, ceļot pa pasauli un redzēt savus mīļotos cilvēkus laimīgus.»

Savā jaunajā koncertprogrammā «La Dolce Vita» Roberto iekļāvis gan tādus nevīstošus itāļu hitus kā Domeniko Modunjo «Volare», Adriano Čelentano «Confessa», «Susanna», «Amore No», Toto Kutunjo «L'Italiano Vero», gan pasaules hitus Konsuelo Velaskesa «Besame mucho», Adeles «Rolling in the Deep», Boba Merila «Mambo Italiano», gan arī dziesmas no paša repertuāra «Love is Tango», «Questa Notte», «Tā esi tu», «Paslēpes». Koncertus kuplinās šova grupa «Le carousel» ar dažādām dejām un krāšņiem tērpiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu