10 slavenības, kuras šogad svin savu 40. dzimšanas dienu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lai gan pasaulē pazīstami un panākumiem bagāti cilvēki paliks iemūžināti mūsu atmiņās un savos darbos, pat vislielākā finansiālā bagātība nespēj viņus pasargāt no skarbā laika rituma. Gadi iet uz priekšu, un šķietami vēl jaunās zvaigznes drīz sasniegs jaunu stūrakmeni – 40. dzimšanas dienas svinības. Izrādās, ka savā piektajā gadu desmitā šogad iesoļo arī jauneklīgā izskata aktrise Keitija Holmsa un «Vampīra dienasgrāmatas» zvaigzne Ians Somerhalders!

 
Foto: REUTERS/ScanPix

Reičela Makadamsa

Kanādiešu aktrise Reičela Makadamsa, kura kļuva slavena ar sliktās meitenes lomu filmā «Mean Girls», 40. dzimšanas dienu svinēs 2018. gada 17. novembrī. Viņa visā pasaulē pazīstama arī ar Elijas lomu romantiskajā kinolentē «The Notebook», bet šogad būs redzama komēdijā «Game Night».

 
Foto: REUTERS/ScanPix

Ketrīna Heigla

Amerikāņu aktrise Ketrīna Heigla, kura dzimšanas dienu svin 24. novembrī, vislabāk ir pazīstama ar Izijas lomu seriālā «Grejas anatomija». Pēdējos gados viņa nav bijusi redzama lielajos Holivudas «blokbasteros» - ir pagājuši vairāki gadi kopš aktrises slavas dienām un dalības dāmu iemīļotajās romantiskajās komēdijās, piemēram, «Life as We Know It», «Killers», «The Ugly Truth» un «27 Dresses».

 
Foto: REUTERS/ScanPix

Nellija Frutado

Šķiet, ka vēl pavisam nesen portugāļu izcelsmes kanādiešu dziedātāja Nellija Kima Furtado dziedāja «I'm Like a Bird» un «Maneater», taču laiks skrien vēja spārniem. 2. decembrī dzimusī dziedātāja kopš tā laika vairs nav biežs viesis pasaules mūzikas topu virsotnēs, taču aktīvi turpina radīt jaunu mūziku – 2017. gada martā viņa izdeva albumu ar nosaukumu «The Ride».

 
Foto: REUTERS/ScanPix

Džeisons Bigss

Amerikāņu aktieri Džeisonu Metjū Bigsu mēs iepazinām ar nepieredzējušā jaunieša Džima Levenšteina lomu «Amerikāņu pīrāga» nerātnajās komēdijās, taču jau 12. maijā viņš svinēs savu 40. dzimšanas dienu. Viņa pēdējo gadu lielākais sasniegums ir dalība seriālā «Orange Is the New Black».

 
Foto: REUTERS/ScanPix

Džastins Longs

Amerikāņu aktieris Džastins Longs, kurš piedalījies, piemēram, filmās «Live Free or Die Hard», «Jeepers Creepers», «Accepted» un «Tusk», apaļo dzimšanas dienu svinēs vasarā – 2. jūnijā.

 
Foto: REUTERS/ScanPix

Stana Katiča

Seriāla «Castle» zvaigzne, kanādiešu aktrise Stana Katiča, 40. jubileju atzīmēs šā gada 26. aprīlī. Lai gan viņa savas karjeras laikā ir filmējusies daudzos seriālos, neviens nav nesis tik lielus panākumus kā finansiāli veiksmīgais stāsts par Ņujorkas policijas departamenta skarbo darbinieci un rotaļīgo rakstnieku.

 
Foto: REUTERS/ScanPix

Ašers

Par «R&B» mūzikas karali dēvētais Ašers Terenss Reimonds IV (Usher) 2004. gadā satricināja pasauli ar savu jaudīgo hitu «Yeah!» - izrādās, ka jau 2018. gada 14. oktobrī viņš pārkāps 40 gadu slieksni.

 
Foto: REUTERS/ScanPix

Īens Somerholders

Amerikāņu aktieris un modelis Īens Somerholders joprojām izskatās apskaužami labi, un neticas, ka jau 8. decembrī viņš svinēs šo apaļo jubileju. Skaistulis vislielākos panākumus savā karjerā guvis ar lomām seriālos «Lost» un «The Vampire Diaries».

 
Foto: REUTERS/ScanPix

Džeimss Franko

Seksuāli nepiedienīgā uzvedībā apsūdzētais 19. aprīlī dzimušais amerikāņu aktieris Džeimss Franko nesen pārsteidza pasauli ar kinolenti «The Disaster Artist», kas ir stāsts par kulta filmu «The Room». Franko galvenajās lomās redzams arī «127 Hours», «Spring Breakers», «Pineapple Express» un citās filmās.

 
Foto: REUTERS/ScanPix

Keitija Holmsa

Bijusī Toma Krūza sieva, amerikāņu aktrise Keitija Holmsa, savu lielo dzimšanas dienu svinēs 18. decembrī. Viņa skatītāju sirdis iekaroja ar dalību seriālā «Dawson's Creek» un nebēdnīgajā romantiskajā komēdijā par prezidenta meitu - «First Daughter».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu