Negribēju dzīvot viens: «Dueta Sandra» Andris par dzīvi pēc sievas nāves

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Daudzus muzikālās apvienības «Duets Sandra» fanus pērn šokēja ziņa par iemīļotās dziedātājas Sandras aiziešanu mūžībā. Bet vēl aktīvāk mēles tika trītas par faktu, ka vien pāris mēnešus pēc mīļotās nāves viņas vīrs Andris Brīnums ļāvies jaunām attiecībām. Raidījumā «Starp mums runājot» Brīnums atklās, vai iespējams iemīlēties no jauna pēc tik traģiska zaudējuma un vai jūtas var būt tikpat stipras.

«Pirmo nedēļu man faktiski neko negribējās. Pēc tam sāku atjēgties, domāt un «ieiet atpakaļ dzīvē,» laiku pēc Sandras aiziešanas atminas Andris. «Tad sapratu, ka viens nekad neesmu dzīvojis, un to man arī negribējās. Es domāju, ka arī pēc tādas nelaimes ir iespējama otra dzīve,» bilst Andris. Viņa novērojumi gan liecinot, ka grūtāk attiecībām ļauties ir tieši sievietēm, vīriešiem esot vieglāk.

Kā zināms, pēc Sandras aiziešanas daudzas dāmas sociālajos tīklos rakstījušas Andrim un izteikušas līdzjūtību, tostarp arī sieviete, ar kuru mūziķim izveidojušās attiecības. Vaicāts, vai viņš pats būtu aktīvi meklējis otro pusīti, Andris atzīst, ka droši vien tā būtu darījis: «Varbūt ne tik ātri, bet kaut ko es domātu. Agri vai vēlu, gan jau es kādu satiktu,» saka dziedātājs, piebilstot, ka vienam dzīvot ir ļoti grūti. «Ko tur viens – pie pudeles sēdēsi?» retoriski vaicā Andris.

Raidījumā «Starp mums runājot» Andris neslēpj, ka iepriekš par visu saimniecību rūpējusies Sandra un pēc sievas nāves viņam nācies visu mācīties pašam – gan ēst gatavot, gan veļas mašīnu ieslēgt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu