Līdz «stieņi» mūs šķirs: Latvijas seksīgākākais fitnesa pāris

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paulas un Pētera privātais arhīvs

Patiesībā viņi ir tādi paši mīlnieki kā tie, kuriem labākais randiņš ir ieritināšanās otra azotē un seriāla «Ofiss» skatīšanās portatīvajā datorā. Vienīgā atšķirība ir tā, ka seriālu skatīšanos viņi labprātāk iemainītu pret svaru cilāšanu kādā sporta zālē. Paula Freimane un Pēteris Rumpis tiek uzskatīti par Latvijas seksīgāko fitnesa pāri, un ne bez iemesla - viņi ne vien sasodīti labi izskatās, bet arī viens otru lieliski papildina un iedvesmo. TVNET aicināja uz sarunu Paulu, lai šajā Visu mīlētāju dienā uzzinātu ko vairāk par viņas un mīļotā vīrieša «ārējo fasādi».

TVNET: Daudzi tavi sekotāji sociālajos tīklos uzskata tevi par vienu no iedvesmojošākajām sievietēm Latvijā. Pastāsti, kāda bija Paula pirms pievēršanās aktīvam dzīvesveidam? Kas bija tavs elks vai iedvesma?

Paula Freimane: Uzskatu, ka iedvesmoju daudzus, jo es biju pavisam parasta meitene no mazpilsētas, kura nekad mūžā nenodarbojās ar sportu. Kad dzīvi pagriezu par 180 grādiem, iedvesmoju pati sevi darboties un, redzot progresu, jutos motivēta darīt vēl vairāk. Uzstādīju sev ļoti augstu latiņu, kuru neesmu sasniegusi joprojām, tāpēc motivācija nezūd, jo zinu, cik daudz darāmā vēl priekšā.

Vai kādreiz tev ir bijuši kompleksi par savu izskatu? Vai ir kāda formula, kā tos pārvarēt?

Bija. Un ir vēl joprojām. Vienmēr gribas būt labākai. Fitness ir par veselīgu ķermeni un prātu, bet šajā industrija diemžēl nekur tālu netiksi bez ārējā izskata. Tāpēc visu laiku ir mazliet jāiespringst.

Visi saka: «Jāmīl sevi tādu, kāda tu esi!» Es domāju - ja tu sevi tiešām mīli, tu rūpējies par savu ķermeni un veselību.

Kā tas viss aizsākās? Pastāstīšu jums par meiteni, (bildē pa kreisi.) ?Man tolaik bija 16 gadi.Es pārvācos dzīvot un mācīties uz Rīgu. Pirmais gads Rīgā tika pavadīts izklaidējoties, ēdot ļoti neveselīgi - makaroni,pelmeņi,roltoni,cīsiņi un būlciņa skolas ēdnīcā.Tā gadu es mācoties Rīgā pieņemos svarā aptuveni par 9kg.Priekš 16 gadīgas meitenes tas ir daudz.Nekad mūžā es nebiju sportojusi (sporta stundas mēdzu bastot vai izdomāt attaisnojumus, man riebās sports un viss kas ap to saistīts). Attapos es pirmā kursa beigās ar svaru 73kg.Tolaik viena no manām paziņām sāka iet uz sporta zāli un lielijās cik lieliski viņš jūtas un cik labu progresu viņš novērojis pa pāris mēnešiem.Es teicu – “es varu aiziet tev līdz un vai tu man palīdzēsi?” Nākamās dienas rīts! Es atceros to kā vakar – tā bija 6diena 10:00 kad kopā ar savu draugu iegāju sporta zālē! MANA OTRA DZIMŠANAS DIENA! No tās dienas absolūti viss manā dzīvē mainījas. Es Lēnam apguvu vingrinājumu tehinkas, sāku mācīties par uzturu un pieveicu neskaitāmus kilometrus uz skrejceliņa, atteicos no visa kaitīgā un neveslīgā manā dzīve.Es ļoti bieži domāju kas es būtu tagad, ja toreiz nebūtu aizgājusi uz zāli? Man tā nav tikai sporta zāle, dzelži, treniņi.. man patiešām tā ir kā svētnīca, vieta kurā es tiku glābta un kur es pilnībā izmainīju savu dzīvi. Noteikti, daudzi no jums domā, bet nu ar ko tad tu īsti sāki? Es sāku ar kardio treniņiem 3x nedēļā (ātra pastaiga pa celiņu 60min.) 2x nedēļā es veicu vingrinājumus visam ķermenim. Tā es notrenējos gandrīz gadu (kurā es zaudēju aptuveni 13kg). Un pēc šī gada sākās man nebeidzamais ceļšs augot, veidojot savu ķermeni formīgu ?(Bilde pa labi). Šobrīd man ir 22gadi. Esmu bijusi daudz kur,redzējusi daudz ko un iepazinusies ar neskaitāmi daudz lieliskiem cilvēkiem, pateicosties tieši tam ka sāku nodaroties ar fitnesu. Mans dzīves lielākais ieguvums ir tas ka – esmu palīdzējusi simtiem sieviešu un vīriešu izdarīt to pašu ko savulaik izdarīju es. Man prieks ka varu jūs motivēt un dalīties ar jums savā pieredzē! ❤️ #paigehathaway

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on

Jaunajā gadā daudzi apņemas pievērsties sportam, sākt jaunas attiecības; tev jau tas viss ir! Ja nav noslēpums, vai arī tu kaut ko apņēmies šim gadam?

Man katru gadu ir tikai viena vēlēšanās - veselība. Man un apkārtējiem. Ja būs veselība, tad būs arī viss pārējais.

Ir dzirdēts, ka daudzi mūziķi sāk nodarboties ar mūziku, lai iegūtu meiteņu uzmanību. Vai ar fitnesu, tavuprāt, meitenes vēlas iegūt vīriešu uzmanību?

Varbūt ne gluži vīriešu, bet uzmanību kā tādu - iespējams. Kad es ar to sāku nodarboties, Latvijā «Facebook» un «Instagram» tikai tad sāka kļūt populārs. Tā ka trenējos sev, nevis lai apdeitotu kādu no sociālajiem tīkliem.

Bieži sporta zālē rodas sajūta, ka meitenes tur iet, tikai lai iečekotos vai uztaisītu selfiju pie spoguļa, jo pusi no treniņa meklē īsto rakursu vai sarakstās ar kādu. Man ir citādāk - sociālo mediju uzturēšana ir kā darbs.

Aplūkojot tavus foto sociālajos tīklos, nevar nepamanīt, ka esi kopā ar tikpat sportisku vīrieti. Pastāsti, kā iepazinies ar savu otro pusīti?

How they say? King and the Queen

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on

Ar Pēteri iepazināmies Portugālē. Tolaik es dzīvoju Monako, Pēteris - Latvijā. Un katrs no savas puses devāmies uz Portugāli, kur mūsu kopīgais draugs rīkoja šo ceļojumu. Tiesa, tur mēs ar Pēteri bijām tikai draugi, bet nevarēju nepamanīt to, cik daudz kopīga man ir ar šo cilvēku, kā arī simpātijas, kuras izjutu.

Pēc pāris mēnešiem es no Monako, kur dzīvoju gandrīz divus gadus, atgriezos dzimtenē Latvijā. Tas man bija emocionāli ļoti smags periods dzīvē. Pēteris bija man blakus un atbalstīja mani šajā smagajā perioda. Tas bija gandrīz pirms gada, kad sākām veidot attiecības.

Faktiski jūs abi nodarbojaties ar fitnesu, kas nozīmē, ka esat kopā arī darbā, ne tikai ārpus tā. Vai būšana kopā nonstopā, tavuprāt, netraucē attiecībām?

Mēs patiesībā kopā neesam tik daudz. Katrs strādājam savā sporta zālē. Pēteris pārrodas mājas ļoti vēlu vakarā. Viss kā parastam pārim.

Daudzi pāri vakarus pavada, visticamāk, zem segas, ēdot ko neveselīgu un skatoties televizoru. Kā jūs atpūšaties ārpus treniņu zāles? Vai mēdzat grēkot ar, piemēram, «Maķīti» vai kādu citu kalorijām bagātu našķi?

Mēs patiešām atpūšamies. Sestdienas parasti ir tā saucamās «cheat days», kas ēdam visu, ko kārojas. Tāpēc vienmēr ejam ēst ārpus mājas. Pēteris brīvajā laikā brauc arī ar motociklu, protams, kad ir labs laiks ārā. Es labprāt dodos iepirkties, aizeju uz kino un pastaigājos pa mežu ar mūsu astoņus mēnešus veco sunīti Vīniju.

Šodien ir Valentīndiena - vai esat šo svētku cienītāji? Kā jūs viens otram izrādāt mīlestību?

Pēteris ir tāds, kurš var atnākt mājās parastā pirmdienas vakarā ar milzīgu ziedu pušķi rokās, pilnīgi bez jebkāda iemesla, kad es to vispār negaidu. Es savukārt varu bez jebkāda iemesla viņu sagaidīt mājās ar īpašām vakariņām, ko esmu gatavojusi vairākas stundas, jo man ļoti patīk gatavot un Pēterim ļoti patīk ēst! (Smejas.) Tāpēc mums šāda Valentīndienas sajūtu izrādīšana ir, varētu teikt, ikdiena. Taču šovakar noteikti pagatavošu ko gardu un pavadīsim laiku kopā.

Post morning cardio ??

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on

Saki godīgi, kurš no jums vairāk pievērš uzmanību savam izskatam? Vai tu spētu sevi iedomāties kopā ar vīrieti, kurš ir nesportisks?

Mēs abi. Nodarbošanās ar sportu ir uzmanības pievēršana savam ķermenim. Es tomēr nevarētu tikties ar vīrieti, kurš nenodarbojas ar sportu un nerūpējas par savu ķermeni. Es nesaprastu viņu, un šis cilvēks nesaprastu mani. Esmu bijusi tāda situācijā - mums nekas neiznāca. Ir jābūt kopīgam interesēm un jāatbalsta vienam otru darīt to, ko mīl.

Kā jūs viens otru motivējat?

Pēteris ir ļoti pozitīvs un optimistisks pēc dabas. Es esmu ļoti reālistiska, bieži skeptiska un visur meklēju kaut kādu loģiku. Ja Pēteris citreiz lidinās mākoņos, es viņu velku lejā. Un, ja es esmu pārāk skeptiska, tad viņš saka, ka viss būs labi un viss izdosies. Viens otru papildinām un pamācām, kad otram to vajag visvairāk.

Ar ko tu ieteiktu sākt tiem pāriem, kuri vēlas kaut nedaudz līdzināties tev un Pēterim?

Es novēlu visiem pāriem atrast ko kopīgu un nodoties tajā. Mēs neesam tikai pāris, bet labākie draugi un padomdevēji viens otram. Ja to izdodas atrast attiecībās, manuprāt, tas tiešām ir mūža vērts.

Hold on good things in life.. ?? @peterisrumpis

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu