Mairis Briedis publisko pirmo kadru ar savu mazo dēliņu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Bokseris Mairis Briedis sociālā tīkla «Instagram» stāstos ir publiskojis pirmo fotogrāfiju, kurā redzams kopā ar decembrī dzimušo dēliņu, par kuru sabiedrība uzzināja vien nesen.

Tētis ar mazo sevi iemūžinājis pastaigas laikā – gan tēvs, gan dēls bija manāmi «satuntulējušies», lai nenosaltu.

Foto: Ekrānuzņēmums

Kā jau ziņots, mēnesi pirms lielās cīņas ar ukraini Oleksandru Usiku pašmāju bokseris Mairis Briedis kļuva par tēvu jau piektajam bērnam, ziņo žurnāls «Privātā Dzīve».

«Jā, tā ir patiesība!» izdevumam atzinis sportists, atsakoties no plašākiem komentāriem, bet atklājot, ka piedzimis dēls un viņam dots vārds Gabriels.

Šis ir Brieža un viņa sievas Jūlijas trešais kopīgais bērns. Boksera pirmie bērni, dvīņi Ričards un Daniels, ar viņa bijušo mīļoto sievieti dzīvo Anglijā.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Briedis 27. janvārī pēc skaistas 12 raundu cīņas «Arēnā Rīga» Pasaules Boksa supersērijas pirmā smagā svara kategorijas pusfinālā pēc punktiem piekāpās ukrainim Oleksandram Usikam, kurš tādējādi sasniedza turnīra finālu un ieguva arī iepriekš latvietim piederošo WBC čempiona jostu. Līdz ar to ukrainis kļuvis par čempionu divās versijās, jo viņam iepriekš bija arī Pasaules Boksa organizācijas (WBO) josta.

Pašlaik 33 gadus vecais Briedis savas profesionāļa karjeras laikā tagad uzvarējis 23 no 24 cīņām, 18 gadījumos panākumu gūstot ar nokautu.

Savukārt 31 gadu vecais Usiks uzvarējis visās 14 cīņās, tostarp 11 ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu