Pašmāju slavenības sūta sveicienus Svētā Valentīna dienā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Lielā daļā pasaules, arī Latvijā, 14. februārī tiek svinēta Svētā Valentīna jeb visu mīlētāju diena. Sveicienus šajās romantiskajās svinībās saviem faniem sūta arī pašmāju slavenības. Daļa to svin vieni, bet daži dalās ar stāstiem par savām attiecībām.

Arī šogad ģimenē svinam šo skaisto mīlestības, prieka un labu vēlējumu dienu! Un tā jau 23 ❤️ gadu garumā ? #tobecontinued Turklāt šodien ir arī #enudiena Laikam pirmais gads, kad oficiāli neesmu piestiprinājis sev nevienu foršu, mērķtiecīgu un zinātkāru ēnu. Sorry par to, bet grafiks iet ārpus diennakts 24h. Taču bez ēnām ikdienā, tā izskatās, ka man nav lemts palikt. Apsveicu visas acīgās ēnas, kuras ar prieku un gandarījumu par paveikto ir saņēmušas @delfi.lv sev pienākošās dāvaniņas par savu vērību un gandarījumpilno ziņošanu, un ir iepriecinājušas sevi un savus tuvākos. No sirds apsveicu. Nesaku, ka neesmu bez grēka, bet neapzināta neuzmanība gadās katram no mums un... “Kas no Jums ir BEZ grēka, tas lai pirmais met akmeni uz viņu.” Esmu saņēmis neskitāmus “laba vēlējumus” un uzzinājis par sevi DAUDZ KO jauna. Par saviem pārkāpumiem vienmēr atbildu likumā paredzētajā kārtībā. Paldies visiem par viedokli. ? Dzīvojiet laimīgi, priecīgi, saticīgi un, lai mīlestība, prieks, laime un veiksme pavada Jūs ik uz soļa. Ļaunu prātu nekad ne uz vienu neturu, un nepazīstot cilvēku personīgi, nekad nevienu neapvainoju un savu viedokli skaļi nepaužu, jo kas es tāds esmu, lai sodītu kādu citu. Kā ir teicis Runcis Leopolds “Ребята, давайте жить дружно.” Un #karmaisabitch Mīliet un esiet mīlēti ?

A post shared by Armands Simsons (@armandssimsons) on

Thinking, why you dont call me...

A post shared by JUSTS (@justs_official) on

Sveiciens ? svētkos ? #MUSIQQ ✌?

A post shared by MUSIQQ (@musiqqofficial) on

#happyvalentinesday ??❤

A post shared by Līga Rīdere (@ligaridere) on

Uz augšu