Kohas treneris: Rebekai ir aizliegta personīgā dzīve

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Godalgotā pašmāju svarcēlāja Rebeka Koha, kurai ir vien 19 gadi, aktīvi gatavojas 2020. gada Eiropas olimpiādei. Jaunietei ir strikts treniņu režīms un viņas treneri Viktors Ščerbatiks un Eduards Andruškevičs uzrauga katru Rebekas soli.

Kā informē izdevums «Vakara Ziņas», Kohas trenera prasības ir striktas. «Šobrīd Rebekai Kohai ir aizliegta jebkāda personīgā dzīve. (..) Svarcelšanas treniņos likums visiem ir viens, bez izņēmumiem arī Rebekai Kohai. Šos noteikumus savulaik izdomāja treneris, un tie nevar mainīties. (..) Dažreiz jau ir grūti, bet galvenais, ka ejam uz priekšu. Zinu, ka Rebeka vēlētos personisko dzīvi, bet es viņai neļauju, jo ir cītīgi jātrenējas un jāstrādā. Sportistu dzīve ir tāda, ka pēc vienas olimpiādes seko nākamā,» izdevumam atklāj Ščerbatiks.

Kā zināms, 19 gadus vecā sportiste pērnā gada 30. novembrī izcīnīja bronzu pasaules čempionātā ASV un kļuva par pirmo Latvijas sievieti, kura pieaugušo konkurencē planētas meistarsacīkstēs tikusi pie godalgas.

Kohai ir ļoti daudz medaļu jaunatnes un junioru vecumā, tomēr pērn viņa otro reizi tika pie godalgas arī Eiropas čempionātā pieaugušajiem, kur aprīlī izcīnīja sudrabu, pievienojot to 2016. gadā gūtajai bronzai. Tāpat viņa bija ceturtā 2016. gada Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu