Kučers pēc šķiršanās ar Mūru nedēļu pārticis tikai no ūdens

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktieris Eštons Kučers, kurš laulībā ar amerikāņu aktrisi Demiju Mūru pavadīja sešus gadus, pēc šķiršanās nolēma doties uz kalniem, kur nedēļu dzīvoja bez ēšanas.

Kučers podraides «Armchair Expert» laikā pastāstīja, ko darījis vienā no smagākajiem dzīves posmiem. «Es biju prom no datora, mobilā telefona, no visa. Man bija tikai piezīmju grāmatiņa un pildspalva, kā arī ūdens un tēja visai nedēļai,» šķiršanos no Mūras atceras Kučers.

Kalnos viņš pavadīja laiku, rakstot visu, ko nožēlo savās iepriekšējās attiecībās, kā arī sūtīja vēstules savām bijušajām meitenēm, kuras bija pievīlis.

«Man sākās halucinācijas otrajā dienā, kas bija diezgan fantastiski,» smejoties stāsta aktieris.

Kā vēstīts iepriekš, Kučera un Mūras laulība izjuka pēc tam, kad viņš krāpa savu 15 gadus vecāko sievu ar kādu gados jaunāku blondīni. Pāris oficiāli izšķīrās 2013. gadā - divus gadus pēc tam, kad tika iesniegta laulības šķiršanas prasība.

Šobrīd Kučers ir precējies ar aktrisi Milu Kunisu. Pārim ir divi bērni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu