Sandis Ozoliņš «Dinamo» trenera amatu nomaina pret darbu «Lido»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare/LETA

Septembra beigās pēc abpusējas vienošanās Rīgas «Dinamo» galvenā trenera amatu atstāja leģendārais latviešu aizsargs Sandis Ozoliņš, viņa vietu ieņemot komandas ģenerālmenedžerim Ģirtam Ankipānam. Šā gada sākumā hokeja leģenda sāka darbu ēdināšanas uzņēmumā «Lido», ziņo žurnāls «Privātā Dzīve».

Uzņēmuma īpašnieks Gunārs Ķirsons bijušajam hokejistam ir uzticējis mārketinga nodaļas vadītāja vietnieka amatu. Pirms amata ieņemšanas Ozoliņš pavadīja divus mēnešus, iepazīstot «Lido» vadības ikdienu.

«Šobrīd Sandis ir izvēlējies paplašināt savu profesionālo darbību ārpus hokeja pasaules rāmjiem. Jau tagad vada vairākus stratēģiskus «Lido» mārketinga projektus roku rokā ar jaunajiem kolēģiem. [..] Šajā sadarbībā visi esam ieguvēji,» izdevumam stāsta Ķirsons.

Kā jau ziņots, Ozoliņa vadībā Rīgas «Dinamo» piedzīvoja 12 zaudējumus pēc kārtas.

Ozoliņš par rīdzinieku galveno treneri negaidīti tika apstiprināts maijā, turklāt viņam šī bija pirmā pieredze pie kādas komandas stūres.

«Šī man ir ļoti vērtīga pieredze, vērtējot gan no sportiskā viedokļa, gan no personīgās pieredzes. Pašlaik savā turpmākajā nākotnē negribu iedziļināties, bet entuziasms un optimisms trenēt man nav zudis,» pauda bijušais aizsargs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu