Topošais tētis Arturs Gruzdiņš ar mīļoto apmeklē «Zelta Mikrofonu»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šova «X Faktors» pirmās sezonas uzvarētājs Arturs Gruzdiņš, sekot citu kolēģu piemēram, apmeklēja Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu «Zelta Mikrofons 2018» Dailes teātrī. Viņš ceremonijā ieradās kopā ar mīļoto meiteni Elzu Cīruli, kura ir bērniņa gaidībās.

Portālam TVNET Gruzdiņš pastāstīja, ka mazulis gaidāms aprīļa pirmajā pusē. Vaicājot, vai topošie vecāki zina bērniņa dzimumu, Gruzdiņš nosmej, sakot «par pārējo vēsture klusē».

Kā zināms, Arturs ieguva pirmo vietu šovā «X Faktors» un galvenajā balvā saņēma 10 tūkstošus eiro un sadarbības līgumu ar «Sony Music» Somijā.

Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu «Zelta mikrofons» kategorijā «Labākā dziesma» saņēma grupas «Instrumenti» skaņdarbs «Visa par daudz», bet nominācijā «Gada albums» triumfēja Intara Busuļa un «Abonementa orķestra» albums «Nākamā pietura».

Grupas «Instrumenti» dziesma uzvarēja arī kategorijā «Videoklips», bet Busuļa un «Abonementa orķestra» albums atzīts arī par gada labāko popmūzikas ierakstu.

Tāpat divās kategorijās balvu ieguva Dons - viņa koncerts «Tepat» saņēmis labākā koncertieraksta balvu, savukārt dziesma «Pa ceļam» ieguva «Radio hita» titulu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu