Ostapenko un Račko uz «Zelta Mikrofonu 2018» ierodas vienādās kleitās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Latvijas labākā tenisiste Aļona Ostapenko un erotiskā dižpārdokļa «Saplēstās mežģīnes» autore Karīna Račko uz Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta Mikrofons 2018» pasniegšanas ceremoniju bija ieradušās vienādos tērpos.

Abām mugurā bija Latvijas apakšveļas un apģērbu zīmola «Amoralle» 279 eiro vērtā no velveta un mežģīnēm darinātā vakarkleita «Precious gown».

Uz skatuves šā paša zīmola apģērbā bija redzama arī, piemēram, slavenā akordeoniste Ksenija Sidorova.

Tērpu pieplūdums no šā uzņēmuma nav palicis nepamanīts sociālo tīklu lietotājiem.

Kā jau ziņots, «Zelta Mikrofonā 2018» labākie panākumi šogad bija grupai «Instrumenti» un dziedātājiem Intaram Busulim un Donam.

Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu «Zelta Mikrofons 2018» kategorijā «Labākā dziesma» saņēma grupas «Instrumenti» skaņdarbs «Visa par daudz», bet nominācijā «Gada albums» triumfēja Intara Busuļa un «Abonementa orķestra» albums «Nākamā pietura».

Grupas «Instrumenti» dziesma uzvarēja arī kategorijā «Videoklips», bet Busuļa un «Abonementa orķestra» albums atzīts arī par gada labāko popmūzikas ierakstu.

Tāpat divās kategorijās balvu ieguva Dons - viņa koncerts «Tepat» saņēmis labākā koncertieraksta balvu, savukārt dziesma «Pa ceļam» ieguva «Radio hita» titulu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu