Maligina ar mākslīgo apaugļošanu varētu kļūt par Valērija bērnu māti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis/TVNET

Šīs nedēļas izdevums «Vakara Ziņas» vēsta, ka uzņēmējs Valērijs Maligins īsi pirms savas pāragrās nāves kopā ar sievu Elīnu Maliginu gatavojās mākslīgas apaugļošanas ceļā ieņemt bērniņu.

Izdevumā rakstīts, ka Valērijs un Elīna pērnā gada ziemā apmeklējuši klīniku Šveicē un mākslīgās apaugļošanas materiāls jau ir iegūts. Tāpat vēstīts, ka nav izslēgta iespēja, ka Elīna jau varētu būt mātes cerībās.

Kā zināms, Valērijam ir trīs meitas - Irina, Nika un Anna. Savukārt Elīnai no iepriekšējās laulības ar režisoru Dž.Dž.Džilindžeru ir meita Hanna.

Elīna un Valērijs mija gredzenus 2016. gada oktobrī.

Maligins mūžībā aizgāja 9. decembrī 52 gadu vecumā.

Uzņēmējs kļuva par «Olainfarm» valdes priekšsēdētāju pēc uzņēmuma privatizācijas 1997. gadā. «Viņa vadībā AS «Olainfarm» attīstījās par vienu no vērtīgākajiem uzņēmumiem Latvijā ar apgrozījumu virs 100 miljoniem eiro un eksportu uz vairāk nekā 50 valstīm,» norāda uzņēmuma pārstāvji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu