Kā savu skatuves vārdu izvēlējās «Zelta mikrofona» balvas ieguvēja Viņa?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Otrdien, 27. februārī, Dailes teātrī jau 22. reizi norisinājās Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu «Zelta mikrofons» pasniegšana. Kategorijā «Labākā debitante» šogad uzvarēja dziedātāja Viņa ar minialbumu «Elpo».

Ne visi zina, ka aiz Viņas slēpjas pašmāju grupas «Bandmaster» soliste Zelma Jēgere. Vaicājot, par neparastā skatuves vārda izvēli, daudzsološā māksliniece atbildēja šādi: «Tas vienkārši tika izdomāts, tāpat kā izdomāju dziesmu vārdus. Šķita ļoti atbilstoši, jo sākumā savas dziesmas veidoju anonīmi. Patīk arī tas, cik ļoti mulsinošs ir šāds skatuves vārds.»

Zelma TVNET pastāstīja, ka iegūto zelta mikrofonu vedīs atpakaļ uz Beverīnu, kur ir viņas mājas, ģimene un suņi. Izrādās, ka muzikālus jaunumus no Viņas varam gaidīt jau pavisam drīz – tuvākajā laikā tiks izdota jauna dziesma un mūzikas video.

Cheers! Divi miķi mūsējie. #bandmaster #stayawake #viņa #ElpoEp

A post shared by Zelma Jegere (@tak_tak_watafak) on

Kā jau ziņots, Latvijas mūzikas ierakstu gada balvā «Zelta mikrofons 2018» labākie panākumi šogad bija grupai «Instrumenti» un dziedātājiem Intaram Busulim un Donam, kuri visi triumfēja divās kategorijās.

«Zelta Mikrofons» par mūža ieguldījumu Latvijas mūzikas attīstībā šogad tika pasniegta kordiriģentam Jānim Erenštreitam un dziedātājam Viktoram Lapčenokam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu