Kaimiņš pirmo reizi pastāsta par savām rētām pierē un traģisko avāriju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Saeimas deputāts un bijušais aktieris Artuss Kaimiņš sarunā ar Andri Kiviču kanāla «RīgaTV 24» raidījumā «Rampas ugunis» pirmo reizi publiski pastāstīja par 2003. gada baiso autokatastrofu, kurā gāja bojā divi jaunie aktieri, bet trīs pasažieri, tai skaitā Kaimiņš, guva smagas traumas.

«Daudzi man jautā, kas man tie par tādiem punktiem [pierē]? Tā kā no elles izbēdzis... Ragi? Patiesībā tas ir no tā, ka es salauzu sprandu - pirmo un otro kakla skriemeli. Man uzlika tādus «ragus» virsū un ieskrūvēja skrūves pierē,» stāsta Kaimiņš.

Atceroties baiso notikumu, Kaimiņš atzīst, ka parasti sēž automašīnas priekšējā sēdeklī, jo ir atbildīgs par mūziku, tomēr liktenīgajā vakarā palaidis priekšā apsēsties Ojāru Ritovu. Avārijas brīdī aizmugurē sēdošie pasažieri - Līva Krūmiņa, Laimonis Stīpnieks un Artuss Kaimiņš - tika izmesti pa aizmugurējo logu, tomēr visi trīs izdzīvoja.

Kā zināms, autoavārija notika 2003. gada aprīlī, ceļā no Valmieras uz Rīgu, Krimuldā, uz apvedceļa Valmiera - Inčukalns. Negadījuma brīdī pie stūres bijusi aktrise Brigita Pauzere, kura, izdarot apdzīšanas manevru, nav spējusi novaldīt stūri, automašīna nobraukusi no ceļa un ietriekusies kokā. Autokatastrofā bojā gāja pati Pauzere, kura, kā zina teikt Kaimiņš, bija bērniņa gaidībās, un jaunais aktieris Ojārs Ritovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu