Ieva Bondare atklāj, kā spēj uzturēt ģimeni (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gada sākumā medijos izskanēja ziņa, ka Rīgas domes deputāta Mārtiņa Bondara īpašumi, kā arī bankas konti ir apķīlāti. Politiķim mēnesī nākas iztikt vien ar 430 eiro lielu algu, tāpēc ģimenes pavarda turētāja šobrīd ir viņa sieva, māksliniece Ieva.

Bondare intervijā žurnālam «Ieva» atklāj, ka iztiku pelna ar gleznošanu un ar to ir pietiekami, lai ģimene būtu pārtikusi. «Pateicoties gleznošanai, varu to darīt. Gleznošanu retais uztver nopietni. Taču tā ir tāda pati profesionāla darbība kā ārstam, juristam. Un es ar to pelnu naudu. (..) Tu vari neceļot. Saldētavā izveido krājumus ziemai. Mārtiņš ir mednieks, mums ledusskapī vienmēr ir gaļa. Mums ir labi ģimenes draugi, kas sadodas rokās un palīdz. Arī manus darbus arvien vairāk pasūta. Pirms tam šķita - kas un kā būs? Bet, paldies Dievam, var iztikt. Mēs tiksim galā,» optimisma pilna ir Ieva.

Ieva un Mārtiņš dzīvo privātmājā Mārupē. Pāris ir vecāki trim bērniem - Danielam, Džūlijai un Jasmīnai.

Jau vēstīts, ka Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa pērnā gada jūnijā nosprieda solidāri piedzīt 15 miljonus eiro no septiņiem bijušajiem «Latvijas krājbankas» valdes locekļiem. Jau pagājušā gada rudenī pret Bondaru tika vērsts prasības nodrošinājums, tādējādi apķīlājot visus politiķim piederošos īpašumus, kā arī viņa algu. No savas 1000 eiro lielās mēnešalgas Rīgas domē Bondars saņem minimālo algu, pārējā daļa tiek ieturēta kā garantija 15 miljonu eiro lielās prasības nodrošināšanai.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu