Latvijas daiļavas, kas mīlestību atradušas ārzemnieku skavās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/simonakubasova, instagram/karlinacaune

Nav nekāds pārsteigums, ka Latvijā dzīvo visskaistākās sievietes. Latviešu daiļumu novērtē ne tikai pašmāju bāleliņi, bet arī ārzemnieki. Lūk, Latvijas sievietes, kurām mīlestību izdevies atrast citās zemēs!

 
Foto: instagram/simonakubasova

Simona Kubasova

Amerikā dzīvojošā latviete, modele un skaistumkonkursu laureāte Simona Kubasova jau divus gadus ir kopā ar barbadosiešu uzņēmēju Radžu Prakašu. Pāris paziņoja par saderināšanos pērnā gada novembrī un, kā liecina Simonas sociālajā vietnē «Instagram» pieejamā informācija, kāzas notiks jau šā gada vasarā.

 
Elīna Fūrmane jeb DJ Ella
Elīna Fūrmane jeb DJ Ella Foto: LETA

DJ Ella

DJ Ella jeb īstajā vārdā Elīna Fūrmane par savām mājām jau vairākus gadus sauc ASV. Tur viņa dzīvo kopā ar mīļoto vīrieti, apģērbu līnijas «Rock Etiquette» īpašnieku Deividu Aragonu.

Elīnas mīļotais pat redzams viņas videoklipā «In Love».

 
Madara Palameika
Madara Palameika Foto: LETA

Madara Palameika

Latvijas rekordiste šķēpmešanā Madara Palameika sociālajos tīklos regulāri publisko foto ar gambiešu izcelsmes Norvēģijas vieglatlētu Džaisumu Saidi Ndure. Vienā no nesenākajiem foto Madara liek noprast, ka abus vieno kas vairāk par vienkāršu draudzību.

Going to have a happy happy 2017?#birthdayboy? ?

A post shared by Madara Palameika (@palameika) on

Dancing in the moonlight with you is magic ✨ photo by @mikssels ?

A post shared by Madara Palameika (@palameika) on

 
Elīna Garanča un Karels Marks Šišons
Elīna Garanča un Karels Marks Šišons Foto: LETA

Elīna Garanča

Pasaulslavenā operdziedātāja Elīna Garanča kopš 2006. gada ir precējusies ar britu diriģentu Karelu Marku Šišonu. Pāris ir vecāki divām meitiņām.

 
Foto: Instagram/gintalapina

Ginta Lapiņa

Lai arī klīst baumas par latviešu modeles Gintas Lapiņas laulības izjukšanu ar amerikāņu uzņēmēju Adamu Hoku, daiļajai gaišmatei stiprā dzimuma uzmanības netrūkst. Viņa regulāri sociālajā vietnē «Instagram» publisko foto, kurā redzama ar sejas kopšanas jomas speciālistu Braientu Naitu. Valentīndienā, 14. februārī, Lapiņa netiešā veidā apstiprinājusi savas attiecības ar Naitu.

Him & I ?

A post shared by GINTA LAPINA (@gintalapina) on

??

A post shared by GINTA LAPINA (@gintalapina) on

•26.11.17

A post shared by GINTA LAPINA (@gintalapina) on

Merry Christmas!?☃️❄️

A post shared by GINTA LAPINA (@gintalapina) on

 
Foto: Instagram/karlinacaune

Karlīna Caune

Viena no pasaulē pieprasītākajām modelēm, latviete Karlīna Caune pērnā gada pavasarī mija gredzenus ar mīļoto vīrieti no Zviedrijas. Pāris ir vecāki meitai, kura pasaulē nāca 2017. gada jūnijā.

just like that life’s pretty perfect ??

A post shared by karlina caune wiklund (@karlinacaune) on

? worlds best husband ? by @vitym

A post shared by karlina caune wiklund (@karlinacaune) on

 
Ksenija Sidorova
Ksenija Sidorova Foto: LETA

Ksenija Sidorova

Latvijas slavenākā akordeoniste Ksenija Sidorova pēc gredzenu mīšanas ar spāni Hosē Luisu Arizagu Lobeto 2015. gadā, pieņēma Spānijas pilsonību. Kāzas risinājās Spānijā, tomēr pāris par savām mājām sauc Londonu.

Digging into fettuccine al ragu!

A post shared by Ksenija Sidorova (@ksenijasidorova) on

 
Lelde Vikmane sarunu šovā "Rampas ugunis"
Lelde Vikmane sarunu šovā "Rampas ugunis" Foto: Ekrānuzņēmums

Lelde Vikmane

Latviešu aktrises Leldes Vikmanes trešā laulība noslēgta ar aviokompānijas «AirFrance» iekšējās kontroles direktoru Ēriku de Drezī 2017. gada jūlijā. Abi pirms apprecēšanās bija kopā trīs gadus.

 
Inese Saulīte
Inese Saulīte Foto: LETA

Inese Saulīte

Šova «Zelta talanti» iepazītā Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese mīlestību meklējusi itāļu vīriešu skavās - viņas otrā laulība ar itāli Paskvāli Adario diemžēl izjukusi, tomēr Inese ilgi neskuma un jau pērnvasar parādījās ziņas par viņas simpātijām pret kārtējo itāli - elektriķi Klaudio Leoni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu