Sabīne Berezina apgūst jaunu arodu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis/TVNET

Pašmāju dziedātāja Sabīne Geiba (Berezina) 2018. gadu sākusi ar jaunu nodarbošanos - viņa apmeklē kursus, lai kļūtu par grima mākslinieci un nākotnē arī par frizieri.

Kā vēsta «Vakara Ziņas», Sabīne jau sen vēlējusies iemācīties knifiņus, kā veidot skatuves grimu atbilstoši savam sejas tipam, tāpēc iestājusies imidža skolā.

Viņas izvēli arī atbalstījis vīrs Atis Geiba, kurš tuvā nākotnē varētu būt Sabīnes pirmais klients - dziedātāja nolēmusi ietaupīt ģimenes «maciņu», plānojot kļūt par vīra frizieri un skatuves grimu veidot pati sev. «Man ļoti patīk šī darbošanās. Kas gan var būt labāks - uzdāvināt burvīgu dienu saviem klientiem. Kas zina, varbūt dzīvē viss sakārtosies un es būšu dziedošā vizāžiste,» izdevumam atklāj Sabīne.

Kā zināms, Sabīne uz skatuves ir kopš bērnības, tomēr plašāku atpazīstamību viņa ieguva šovā «OKartes skatuve». Šova «X Faktors» skatītāji Sabīni redzēja jaunā ampluā, uzstājoties trio «Hypnotic».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu